Celebrity

16. března 2024 06:00

David Laštovka

Michaela Dolinová svého otce z Bolívie nikdy nepoznala. Podruhé se vdala za soudce

Michaela Dolinová v pořadu Nový Den

Herečka a moderátorka Michaela Dolinová, která slaví 60. narozeniny, stárne s grácií a dokazuje, že věk je pouze číslo. Vyrůstala jen s maminkou, otce nikdy nepoznala. Manželství jí vyšlo až napodruhé. Jaké je její soukromí?

Michaela Dolinová je matkou dvou dcer – Julie a Terezy. První manželství se spisovatelem Jaroslavem Tučkem však po 15 letech skončilo rozvodem. Jen pár týdnů na to se znovu vdala, a to za soudce Jana Sváčka. S ním letos v manželství oslaví 15 let. Klape jim to a vzájemně si vyhovují.

Otec se vrátil do Bolívie a o Míšu nejevil zájem

Michaela má exotické kořeny. Její maminka ji zplodila na studiích medicíny se zahraničním studentem z Bolívie. Svého otce však herečka nikdy osobně nepoznala. Když přišla na svět, odcestoval do rodné vlasti a zpátky se už nevrátil. Vyrůstala tak pouze s maminkou, která pracovala jako lékařka – stejně jako tatínek.

Čtěte také: Bára Kodetová vzpomíná na Jiřího Kodeta: Byl stejný pedant jako v Pelíšcích

Michaela si s ním párkrát napsala, navrhovala, že by se mohli potkat, její prosby však zůstaly nevyslyšeny. V kontaktu byli i na Facebooku, kam mu posílala články, které o ní v médiích vyšly, aby věděl, že se jí nežije špatně a stojí pevně na vlastních novou. Na sociální síti se ale odmlčel a na zprávy přestal odpovídat. Míša tak ani netuší, zdali ještě žije.

S Vilmou Cibulkovou jako sestry

Michaela Dolinová jako herečka září nejen před kamerou, ale také na divadelní scéně. V současné době ji můžeme vídat například ve Strašnickém divadle, kde s kolegyní Vilmou Cibulkovou hrají společně šedesátnice v komedii Růžové svatby.

Mohlo by vás zajímat: Vilma Cibulková měla o 41 let staršího milence. Hrozilo, že se upijí k smrti

Představení je pouze pro dvě herečky a Michaela s Vilmou v něm ztvárňují sestry. „Každá je úplně jiná. Jedna je protivná, po třech rozvodech, arogantní. Moje postava je mírnější, sestře se snaží ustupovat. Nakonec se ale ukáže, že i moje postava má kostlivce ve skříni. Do role s Vilmou krásně pasujeme. Šedesátnice žijí pořád aktivní život,“ prozradila v pořadu Nový den na CNN Prima NEWS Michaela Dolinová, která si zahrála například i v seriálu Cesty domů.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.