Celebrity

31. října 2023 13:55

redakce Prima Ženy

Michaela Kudláčková prožívá sousedské peklo. Čelí udáním za kanalizaci i plot

Dva a půl roku někdejší herečka Michaela Kudláčková (55) bydlí v mobilním domku na pronajatém pozemku nedaleko za Prahou. Místo vysněné idylky se však potýká s velmi nepříjemnými sousedskými spory. Nechybí udávání, komplikování života, a dokonce ani podezření z úmyslného trávení štěněte.

Michaela Kudláčková nastěhováním do mobilního domku započala novou životní etapu, komplikace nicméně přišly velmi brzy, a to v momentě, kdy chtěla jímkou řešit odvod odpadních vod. Její soused David Machek byl totiž proti. „Neměla jsem tak jinou možnost než zaplatit na cizím pozemku kanalizaci. To mě stálo sto tisíc a musela mi s tím pomoct maminka,“ řekla deníku Blesk.

Čtěte také: Poslední chvíle a slova Yvonne Přenosilové. Nevolej záchranku, prosila sousedku

„Co tu jsem, sousedé stepují na životním prostředí a stavebním úřadu a udávají mě za kraviny. Odtud to sem pak přijedou prošetřit, zjistí, že se nic z toho neděje, a zase odjedou,“ popsala bývalá dětská hvězda známá ze seriálu My všichni školou povinní, s jakými problémy se potýká.

Podle toho, jak celou situaci popisuje, by leckdo řekl, že takto vypadá sousedské peklo. „Jdete po zahradě a najednou koukáte: On si vás fotí, pak si vás natáčí... Už jsem z toho byla na prášky, takže jsme s kamarádkou zvýšily plot,“ prozradila. Ani tento skutek se ale neobešel bez reakce.

„Udal mě za to, že to je o 30 centimetrů vyšší, než to má být, což je pravda, ale to radši budu platit pokuty. Navíc si pořídil silné reflektory, kterými mi večer svítí do oken, takže se chráním i proti tomu,“ vysvětlila Kudláčková, proč je podle ní vysoký plot nikoliv rozmarem, ale nutností.

Soused nesouhlasí

„My nikoho nestalkujeme ani neudáváme, my bychom s paní Kudláčkovou rádi komunikovali, ale ona s námi nekomunikuje,“ řekl deníku Blesk David Machek. Podle někdejší herečky je ale situace vážnější. „Pořídila jsem si štěně. Kdykoli jsem byla pryč a pak se vrátila, hrozně zvracelo. A opravdu jsem natočila souseda, jak mi něco sype na zahradu,“ rozčílila se.

Mohlo by vás zajímat: Největší masová vražedkyně všech dob pomohla otrávit přes 600 lidí

Pan Machek se těmto slovům brání. „Nikoho jsme se otrávit nepokusili. Na videu je vidět, že se na jejich pozemek něco sype. Ale co se tam sype, jestli je to prášek, nebo otrava, to tam není vůbec známo. Je to tvrzení proti tvrzení. Já jsem tam určitě nic nesypal,“ řekl rezolutně.

„Vyhrožuje se mně, mojí manželce a vyhrožuje se našim dětem. Na sociálních sítích paní Kudláčková píše, že bychom si zasloužili zpřerážet hnáty a podpálit barák,“ dodává. Na jejích profilech přitom není dohledatelné, že by cokoliv takového psala. Pokud takové příspěvky někdy spatřily světlo světa, v tuto chvíli již neexistují.

Předmětem sousedských sporů může být dokonce i spadané listí:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.