Celebrity

8. prosince 2023 10:20

David Laštovka

Milan Drobný uvěřil, že Gotta manželka Ivana mlátila. Než Mistr umřel, usmířili se

TOP STAR magazín 2017 (20) - Milan Drobný

Zpěvák Milan Drobný, který slaví 79. narozeniny, patřil mezi blízké přátele Karla Gotta. Byli spolužáky na konzervatoři a kamarádili spolu dlouhých šedesát let. Věděli o sobě téměř vše, na sklonku života několikanásobného českého slavíka se však rozhádali, neboť se Drobný nevybíravě vyjadřoval na adresu Karlovy manželky Ivany.

Vše odstartovalo tím, když Milan Drobný v médiích prohlásil, že Karla Gotta jeho manželka Ivana mlátí, což samotný zpěvák následně označil za lež. „On to všechno způsobil Olda Havránek (dlouholetý řidič Karla Gotta, pozn. red.), který za mnou přijel, že je sám nemocný, vypadá to s ním špatně, a přísahal mi, že Ivana Karla mlátí a že jsem jediný, kdo s tím může něco udělat. Tak jsem podle toho reagoval a strhla se mela,“ popisoval Milan Drobný v knize Náš Karel.

Ivanu označoval za nejlépe placenou zdravotní sestru na světě

Zpětně se domnívá, že to byla chyba, neboť si to Havránek podle něj všechno vymyslel. „On jí (Ivaně Gottové, pozn. red.) Olda nemohl zapomenout, že ho vyhodila. Byla to od něj msta. Karel mi vysvětlil, jak to bylo. Stalo se totiž to, že Karel s Ivanou slyšeli, jak Olda říká hospodyni, že jestli si Karel myslí, že ty jejich fracky bude vozit na hodiny, tak ne. Tak Karel vylítl a řekl mu, že teda nebude vozit nikoho. A tím skončil,“ přiblížil Drobný.

Ivanu ale během Gottova života veřejně kritizoval mnohokrát. Například ji nelichotivě označil jako nejlépe placenou zdravotní sestrou na světě nebo o ní tvrdil, že Karlovi znemožňuje komunikovat s jeho přáteli.

Jak probíhalo jeho poslední setkání s Gottem?

Jak se ale zdá, všechno zlé je definitivně zapomenuto. Ivana po smrti svého manžela pozvala Drobného na zádušní mši do katedrály svatého Víta na Pražském hradě a před dvěma lety i na slavnostní premiéru dokumentu Karel.

Zpěvák hitu Pláču, pláču sůl prozradil, že se s Gottem stačil za jeho života usmířit. „Sešli jsme se u něj doma. Myslím si, že to pozvání bral jako rozloučení se mnou. Vytušil jsem to z jeho chování. Říkal mi, tak ti podávám ruku, nevím, kdy si ji ještě třeba dáme. To prozrazovalo všechno,“ zavzpomínal Milan Drobný na jejich poslední setkání.

Karel Gott by letos oslavil 84. narozeniny. Na jeho počest vzniká muzeum ve vile na Bertramce:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.