Milan Peroutka s dlahou holky o Velikonocích prohánět nebude. Poradil jim ale vzpouru

Milan Peroutka bude na Velikonoce s ortézou

Milan Peroutka (33) má pěknou smůlu. Všichni si ještě pamatují jeho úraz, po němž musel nosit ortézu na noze – a je to tu zase. Jak zranění ovlivní jeho pracovní povinnosti a oslavy Velikonoc?

Jedno blbé poskočení a oblíbený zpěvák z kapely Perutě Milan Peroutka má po třech letech opět ortézu. Bohužel tak nebude moci prohánět holky s pomlázkou. „Budu prohánět spíš motodlahu, což je zařízení, které vám ohýbá nohou, a pakliže dosáhnete kýženého stupně, lékaři vás propustí z nemocnice,“ vysvětlil herec. Zároveň doufá, že se vše bude dobře vyvíjet, aby mohl nazkoušet divadelní hru Diktátor, která má premiéru 19. dubna.

Každému pohlaví se hodí neuschnout

Velikonoční tradice má přitom Milan Peroutka moc rád, zvláště pak na vesnici, kde se poctivě dodržují. „Vždy říkám, že nechci panáka, ale vajíčka a čokolády, protože mám pořád v hlavě z dětství zakódované, že je sbíráme, abychom měli co nejplnější košík. Mám rád i vajíčkovku, tak doufám, že nějaká proběhne,“ prozradil.

Čtěte také: Milan Peroutka se dlouho bál dospělosti. Jsem trošku zabržděný, přiznal

V dnešní době genderové vyváženosti by mohly některé ženy šlehání pomlázkou od mužů brát jako ponížení. Peroutka má ale jasné řešení. „Ať si holky prostě pomlázku půjčí a naloží nám taky, abychom neuschli. To se hodí asi každému pohlaví – neuschnout,“ zakončuje se smíchem zpěvák, herec a moderátor v jednom.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.