Milan Peroutka si doma s partnerem zařizuje obří akvárium. Bude tam i Nemo, říká

Od té doby, co herec a zpěvák Milan Peroutka (34) oficiálně tvoří pár s Dominikem Roubínkem (25), je vidět, že jen kvete. Zamilovaný páreček v dohledné době čekají oslavy narozenin a největší dárek, který jim do domova přinese závan exotiky, už pomalu získává základy. Navíc si ho partneři věnují vzájemně.

V loňském roce bylo pro fanoušky Milana Peroutky velkým překvapením, když se dozvěděli, že vstoupil do registrovaného partnerství s Dominikem Roubínkem. O jejich vztahu věděli dlouho jen blízcí, nyní se ale zamilované hrdličky společně ukazují už i na veřejnosti a je evidentní, že oběma soužití svědčí.

Podmořský svět

Hravou energii do domácnosti partnerů přinášejí kocour a francouzský buldoček, ani klidnější atmosféra ale není na škodu – a ani o tu už brzy nebude nouze. „My teď máme velký projekt, který budujeme doma, a to je mořské akvárko! Je to šílené, co to všechno stojí,“ prozradil Peroutka deníku Aha. Kvůli pozorování podmořského světa tak už nebude muset jezdit do zahraničí.

Kromě finanční náročnosti je potřeba počítat také s tím, že ani údržba nebude žádný čajíček. Přípravu nicméně zpěvák rozhodně nepodceňuje. „Doma člověk každý večer usíná s tím, že kouká na návody v angličtině, jak zacházet s mořským akváriem. Ale baví mě to a myslím, že to bude radost. Sledovat, jak to tam všechno poroste a podobně,“ rozzářil se.

Jeden jasný obyvatel

Narozeniny Milana a Dominika od sebe dělí jen pár dní, proto je mořské akvárium dárkem, který si partneři nadělí vzájemně. Společnými silami se pak o něj budou také starat. O tom, jací tvorové se v něm budou nacházet, ještě úplně jasno není, jeden specifický druh tropické rybky ale chybět nebude.

„Je to velký dárek, dáváme si ho tak půl na půl vzájemně – a to myslím, že úplně stačí. Bude to větší než já! Mám rád film Hledá se Nemo, takže tam bude i klaun očkatý, což je Nemo. Budeme to budovat postupně, ale začínáme už teď,“ dodal usměvavý Peroutka.

Milan Peroutka v roce 2023 strávil s partnerem už druhé Vánoce:

Sdílejte článek
Štítky dárek vztah domov Milan Peroutka exotika akvárium Dominik Roubínek mořské akvárium

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.