Celebrity

7. května 2024 06:30

David Laštovka

Čunderlíková chodila s Pavlem Bobkem, teď žije s hvězdou Olympicu. Dcera je milionářka

Andreu Čunderlíkovou, která oslavila 72. narozeniny, nejvíce proslavila postava zdravotní sestřičky Iny v seriálu Nemocnice na kraji města. Proč s herectvím po sametové revoluci skončila, co dnes dělá a kteří slavní muži prošli jejím životem?

Andrea Čunderlíková patřila k nejkrásnějším českým herečkám. Dodnes vypadá báječně a dokazuje, že věk je pouze číslo. Její první velkou láskou byl zpěvák Pavel Bobek. Chodili spolu jeden rok. Důvod rozchodu byl prostý. Zatímco Andrea se chtěla vdávat, Pavel se na takový vážný závazek ještě necítil. Rozešli se ovšem v dobrém a celý život k sobě chovali respekt a úctu.

Dcera si díky tenisu vydělala miliony

Herečka se poté dala dohromady s hudebníkem Ladislavem Kleinem, který se nejvíce proslavil ve skupině Olympic. Svatbu měli v roce 1978, kdy se jim také narodila dcera Sandra, která se stala úspěšnou tenistkou. Jeden čas na světovém žebříčku figurovala na 41. místě. Během své profesionální kariéry vyhrála 333 dvouher a 54 čtyřher a na profesionálním okruhu si vydělala 770 761 dolarů. Manželství Čunderlíkové a Kleina patří dodnes mezi idylické.

Muži ji milovali, ženy nenáviděly

Andrea Čunderlíková před kamerou nejčastěji hrávala krásné potvory, kvůli čemuž na ni někteří lidé nahlíželi dosti negativním způsobem. „Muži mě měli rádi, ženy mě nenáviděly. Jednou se mi třeba stalo, že jsme s manželem čekali v obchodním domu na košík, přistoupila k nám neznámá dáma a na mého muže spustila: ‚Vy jste týhletý manžel?‘ On potichu přitakal, že ano. A ona: ‚Taková mrcha! Chudinka Libuška Šafránková,‘“ popisovala s úsměvem v pořadu Show Jana Krause.

Čtěte také: Čunderlíková, Ina z Nemocnice na kraji města: S herectvím sekla, dcera je tenistka

Nabídce od Čechoněmce neodolala

S herectvím skončila po revoluci 1989, kdy dostala nabídku od svého známého Čechoněmce, který chtěl u nás začít podnikat. V jeho firmě začala pracovat jako manažerka a v tomto oboru se našla. „Byla to náhoda. Moje sestra žila s manželem v emigraci, měli tam pronajatý tenisový areál s restaurací. Jeho majitel, Němec českého původu, se po sametové revoluci rozhodl, že bude podnikat v Česku, ale nikoho tu neznal. Dal mi nabídku a já si řekla, proč ne. Zkusila jsem to a dělám to pořád,“ prozradila Andrea Čunderlíková.

Před kameru se od té doby vrátila pouze jednou, když se v roce 2003 nechala přemluvit k natáčení pokračování již zmíněného seriálu Nemocnice na kraji města po dvaceti letech.

V současné době se věnuje především svým vnučkám, stále je však pracovně aktivní. „Jsem sice už v důchodovém věku, ale pracuji. Než bych šla do důchodu, to bystě mě museli zabít,“ poznamenala s úsměvem.

Frontman kapely Olympic a jeho kytary:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 5. 2024

Berani, budete se muset spolehnout na své analytické schopnosti a pevnou sebekontrolu, abyste se dostali z rozbouřeného moře, ve kterém se dnes nacházíte. A stresu se nevyhnete. Nejhorší nástrahou, která vás čeká v kariéře nebo při studiu, by bylo pochybovat o svých schopnostech. Máte příležitost, abyste si vyzkoušeli svou sebedůvěru. Jen se ujistěte, že obstojíte.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.