Celebrity

4. září 2024 13:37

Michaela Vlčková

Richard Chlad utratí měsíčně pořádný balík peněz. Mám spotřebu jako tryskáč, řekl

Bývalý automobilový závodník a miliardář Richard Chlad (62) se nechal slyšet, že co se týče utrácení peněz, rozhodně nepatří k těm lidem, kteří by se nějak uskromňovali. Prozradil, že jeho měsíční útrata přesahuje půl milionu korun.

Podnikatel Richard Chlad prozradil, kolik peněz je schopný utratit za měsíc. Mnohým tato cifra jistě vyrazí dech. „Mám spotřebu jako tryskáč,“ svěřil se v rozhovoru pro web Super.cz s tím, že v poslední době se ale snaží své náklady omezovat. I tak se ale částka měsíčně vyšplhá přes půl milionu korun.

„Abych neumřel hlady a udržel celý aparát, tak potřebuju 600, 700 tisíc měsíčně,“ přiznal miliardář, u kterého platí, co na srdci, to na jazyku.

Čtěte také: Co dnes dělá Blažena ze Slunce, seno? Její dcera ulovila o 32 let staršího miliardáře

V rozhovoru popsal, kam přesně jeho peníze každý měsíc putují. „Živím druhou rodinu se dvěma malými dětmi, jejich bydlení, spotřebu. Jen daně, správu, údržbu na Tenerife za barák platím 25 tisíc euro ročně. Plus účty, elektriku, vodu, plyn. Všechno je to trošku větší,“ vyjmenoval náklady, které musí pravidelně platit.

„Tři sta tisíc jsou přímé náklady. A dnes všechno stojí peníze. V restauraci člověk utratí. Co dřív stálo dva tisíce, dnes stojí pět,“ upřesnil Chlad, jehož manželkou je dcera filmové Blaženy Anna-Marie Kánská.

Miliardář naznačil, že ho dost peněz stojí návštěvy restaurací, pokud vyrazí s přáteli. „O mně je známé, že když jdu s větší společností do restaurace, tak než abych trávil deset minut trapným dohadováním, kdo měl kolik vín a piv, protože vím, že stejně lže a vypil většinou dvakrát tolik, tak radši jdu a zaplatím ten účet celý. Jít na večeři třikrát, čtyřikrát do týdne s partou kámošů mě stojí jako malý autobus,“ upozornil.

Chlad se o půvabnou manželku nebojí. Když to na ni někdo zkouší, jen se směji, říká:

Sdílejte článek
Štítky peníze miliardář Richard Chlad Anna Marie Kánská Veronika Kánská Anna-Marie Kánská

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 9. 2024

Berani, v poslední době si možná děláte starosti s penězi. Dnes by někdo z rodiny mohl udělat výdaj, který považujete za zbytečný a nezodpovědný. Než se rozzlobíte, vězte, že vše nemusí být tak, jak se zdá. Pokud se na situaci podíváte objektivně, možná zjistíte, že nejste v zoufalé finanční situaci a že výdaj z rodinné pokladny tolik neubral.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.