Miliardář Chlad o funkčním vztahu: Sex patnáctkrát v měsíci. Když nedáš ty, dá jiná

Miliardář Richard Chlad (62) má možná pro některé velmi kontroverzní názory, se kterými se rozhodně netají. Nyní se rozpovídal o vztahu mezi mužem a ženou, který podle něj může fungovat jen tehdy, když dá žena svému protějšku to, co potřebuje. „Nedáš ty, dá jiná,“ uvedl s tím, že s manželkou Annou-Marií Kánskou (30) jim to perfektně klape právě díky častému milování. Svěřil se, že sex mají minimálně patnáctkrát do měsíce.

Podnikatel Richard Chlad, u něhož platí, co na srdci, to na jazyku, má jasnou představu o ideálním fungování vztahu mezi mužem a ženou. Dámy podle něj zkrátka musí splnit potřeby pánů. „Ženy musí dát chlapovi to, co potřebuje. A to je sex. Nedáš ty, dá jiná. To tak je. To říkala moje babička. To je stoletá moudrost. A je dobrý se tyto moudrosti učit a připomínat si je,“ uvedl v rozhovoru pro web Super.cz.

„Ty moudra, co dnes poslouchám na sítích, od kazatelek a feministických hnutí nejlépe pod vlivem drog. Myslí si, že napíšou dvě knížky a můžou vyprávět všem, jak mají žít. Jsem na ně alergický a ony jsou alergické na mě,“ vyjádřil svůj názor.

Čtěte také: Slunce, seno, jahody slaví 40 let od natáčení. Vesnice prošla výraznou proměnou

Sex 15x v měsíci

Podle miliardáře je klíčem ke spokojenému vztahu pravidelný sex. „Sex má být patnáctkrát až dvacetkrát do měsíce. Pokud to jde pod tohle číslo, tak se začíná zavírat továrna na hormony a celé to jde do prd*le,“ zdůraznil Chlad.

Podotkl, že s manželkou Annou-Marií Kánskou, dcerou hvězdy Slunce, seno, se tohoto názoru drží a poctivě ho dodržují. V posteli jim to perfektně klape, když má dojít na sex, ani jeden z nich se nevymlouvá na nesmysly. „Všechno mi zatím funguje, nestěžuju si. Po této stránce z mé strany to funguje. Rozhodně to není takové to ‚mě bolí hlava'. To u nás není. My se doplňujeme, zaklaplo to i tady. To je hlavní. Tam to musí zaklapnout. Intelektuální vztahy, které rozebírají Shakespeara, to je blbost,“ pronesl Richard Chlad, který odmítá urychlit proces stárnutí.

Právě kvůli tomu ukončil jeden ze svých předchozích vztahů. „Pochopil jsem s jednou z mých partnerek, kde jsme si byli věkově blízcí, že to pro mě není. Byla to skvělá ženská, ale začalo to nabírat směr, že bych měl být v bačkorách a u televize. Necítil jsem se na to. Nebylo to o sexu, mladých holkách, ale já bych strašně rychle zestárnul, a to jsem nechtěl. Proto jsem si začal život nastavovat jinak,“ vysvětlil bývalý automobilový závodník, který se udržuje ve formě tím, že denně cvičí, což oceňuje i jeho manželka.

Kdyby neměl peníze, tak spolu nejsme, přiznala manželka Chlada. Annu-Marii by nezaujal:

Sdílejte článek
Štítky manželé miliardář sex milionář sexuální život Richard Chlad Anna Marie Kánská Slunce, seno, jahody Anna-Marie Kánská

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 14. 9. 2024

Berani, nenechte se dnes od druhých tlačit. Lidé se sice vyvyšují, ale za jejich slovy se skrývá jen málo. Dávejte si pozor, abyste se nepřepálili. Tento den byste se měli starat o sebe a své potřeby. Podnikněte kroky k tomu, abyste si zajistili to, co chcete. Spojte se s lidmi, které jste nedávno potkali. Tato náhodná setkání mají svůj význam.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.