Celebrity

23. července 2024 06:00

Michaela Vlčková

Kolikrát mluví rychleji, než myslí, řekla manželka o Chladovi. Sama se tím baví

U miliardáře Richarda Chlada (62) platí, že co na srdci, to na jazyku. Občas z úst vypustí něco ostřejšího, co společnost ne úplně snadno přijímá. Jeho manželka Anna Marie (30) se manželovými výroky baví. Moc dobře ví, že Chlada už nezmění.

V podcastu Tomáše Dunovského před nedávnem Richard Chlad řekl, co si myslí o společném soužití muže a ženy. Pronesl, že pokud chce být muž úspěšným podnikatelem, jeho manželka či partnerka se musí starat o rodinu. „Pokud je živíte, tak ony se starají o domácnost. Musí ti dát za*ukat a nesmí to mít postranní úmysly, protože jestli to takhle nefunguje, běžte od toho,“ vysvětloval během rozhovoru.

Domnívá se, že úspěšný podnikatel musí mít prvotřídní servis. „Nekorumpujte vaše děti tím, že máte pocit, že na ně nemáte čas. K*rva od toho máte manželky a partnerky. Jak může podávat prvotřídní pracovní výkon, když musí končit v práci ve 4 hodiny, aby ještě vyzvednul dítě ze školky?“ doplnil.

Čtěte také: Dcera filmové Blaženy a miliardář měli svatbu na pláži. Slavná herečka nečekaně přijela

Mnozí jsou z miliardářových ostrých výroků pobouřeni, a to i přes to, že řadu z nich říká s nadsázkou. Avšak jeho manželka Anna Marie, se kterou se seznámil před čtyřmi lety, ho respektuje takového, jaký je. „Kolikrát rychleji mluví než myslí. Já se tím bavím,“ řekla Kánská pro web VipStar.cz.

Kánská je naprosto v pořádku s tím, že se její muž už nezmění. „Našla jsem si ho takového, jaký je. V šedesáti si nemyslím, že bych ho mohla čemukoliv odnaučit, a myslím si, že k jeho osobnosti to tak nějak patří,“ prozradila.

Když to její manžel přežene, upozorní ho. „Maximálně mu vždycky tak přátelsky poklepu na rameno a řeknu, tak to už bylo moc, ne? A většinou se mnou souhlasí,“ vysvětlila, jak to v jejich vztahu funguje.

Kdyby neměl peníze, tak spolu nejsme, přiznala manželka Chlada. Annu-Marii by nezaujal:

Sdílejte článek
Štítky láska manželství vztah manželé Richard Chlad Anna Marie Kánská předmanželská smlouva

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 7. 9. 2024

Berani, nepříjemné situace, které dnes nastanou, by vás mohly přivést do stresu. V mysli se vám může objevit náhlá touha po útěku. Dejte si pozor, abyste si frustraci nevylévali přemírou jídla nebo pití. To by mohlo situaci jen zhoršit. Soustřeďte se na úkoly, které máte před sebou, a dokončete je. Následně si dopřejte dlouhou procházku, abyste si vyčistili hlavu, a pusťte si film, který vás od všeho odpoutá.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.