Celebrity

18. prosince 2023 06:00

Kisa Císařová

Miloš Pokorný se ostře vyjádřil na adresu moderátorů neumětelů: Být vysekaný nestačí

30+ Otázek Miloš Pokorný

Moderátorská profese je pro mnoho lidí velmi lákavá. Co si ale leckteří už neuvědomují, je, že být dobrým moderátorem znamená mít vybroušené a excelentní komunikační dovednosti, schopnost rychle reagovat a udržet pozornost publika. To skutečně nezvládne každý. A právě do takových si rýpnul Miloš Pokorný (59). Koho tím myslel?

Za „nestora televizní i rádiové zábavy“ označil Miloše Pokorného Jakub Prachař, když společně účinkovali v oblíbeném pořadu televize Prima Máme rádi Česko. Se svými bohatými profesními zkušenostmi si tak Miloš Pokorný může dovolit zhodnotit současnou moderátorkou scénu. A možná i proto si před nedávnem povzdechnul, že současným moderátorům stačí, „aby byli jen hezky vysekaní“. A tak se přímo nabízelo, aby se Miloše Pokorného moderátorka pořadu 30+ Otázek Kisa Císařová zeptala, zda prozradí, koho tím vlastně myslel. „Úplně přesně. Nejhorší je…“ začal svou odpověď a vykřesal tak jiskřičku potenciálního ohně dalšího skandálu v českém showbyznysu.

„A nebo radši ne. Jak pozitivně, tak negativně si to nechám pro sebe. Jediná věc, kterou musím říct, je, že když je moderátor jenom vysekanej, je to blbý. Když je vysekanej, a ještě dobře mluví a je šikovnej, tak je to značka ideál. Takže tolik za mě,“ prozradil tajuplně Miloš Pokorný a nechal tak všechny jen hádat, koho ze svých kolegů mohl mít na mysli.

Přečtěte si také: Libor Bouček si koupil chalupu. Kamarádi mu to vytmavili

Hlavně nikoho nekopírovat

A Milošův názor na to, jakými kvalitami by měl skutečně dobrý moderátor vynikat? „Myslím si, že by měl mít hlavně osobitý projev a nikoho nekopírovat. Kopií vždy slyším hodně. To znamená, aby byl něčím jiný, výjimečný, lidi si ho pamatovali a podle toho ho vybírali. Aby prostě neřekli, jo, to je ten, a ten mluví jak tenhle, aha, oni jsou podobní. To ne, to je špatně,“ naznačil opět Miloš Pokorný a mnohým jistě nasadil brouka do hlavy, o jakých „kopírkách“ to hovořil.

Kromě moderátorského řemesla, které očividně není tak jednouché zvládnout, jak by si mohli někteří myslet, se hovor stočil i k Milošovu zdravotnímu stavu. Když totiž někdejší polovina dua Těžkej Pokondr onemocněla covidem, ztratila chuť. Dlouho to pak trvalo, než se Milošovi schopnost rozpoznat na jazyku jednotlivé pokrmy zase vrátila. „Bohužel ano, chuť se mi vrátila a plus deset kilo s ní, které teď velmi těžko shazuji,“ prásknul na sebe Miloš Pokorný nelichotivé číslo, které velká většina lidí v podobné situaci úzkostlivě tají. Nejen svou upřímností je ale televizní a rádiový bavič pověstný. Jeho důvtip a schopnost nahlédnout do lidských duší mu vynesla post VIP hadače nejrůznějších profesí a také kolegů z branže v pořadu Inkognito.

„Víc mě baví, když jsou tam ty v uvozovkách normální profese. Protože u toho VIP hosta se to poměrně rychle odkope,“ svěřil se Miloš Pokorný. Kterého svého slavného kamaráda či kamarádku zná tak dobře, že by je uhádnul takzvaně na první dobrou? I to v pořadu 30+ Otázek prozradil. Ona známá jména se dozvíte ve videu v úvodu článku. Stejně tak v něm Miloš Pokorný vysvětluje i to, jak se stalo, že si známý odpůrce sociálních sítí nakonec přece jen založil profil na Instagramu. A komu nejvíc lajkuje fotky? A mimochodem, dal si označení „nestor televizní i rádiové zábavy“ skutečně na zvonek, jak slíbil?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.