Celebrity

24. září 2024 10:48

Eliška Reiglová

Mirek bránil rodinu, prohlásila Hanychová ke rvačce. Soukupovi popřála uzdravení

Napjaté vztahy mezi Agátou Hanychovou (39) a jejím bývalým partnerem Jaromírem Soukupem (55) v pondělí večer vygradovaly. Na pozemku influencerky došlo při předávce dcery Rozárky ke rvačce mezi jejím manželem a bývalým televizním magnátem. Ač původně nechtěla, trojnásobná matka se k celé záležitosti nakonec na sociálních sítích vyjádřila.

K potyčce mezi Soukupem a Dopitou došlo v pondělí večer v pražském Suchdole na pozemku Hanychové. Na místě zasahovala policie i záchranka. Oba aktéři měli skončit v péči zdravotníků. Někdejší televizní magnát se pro Prima Ženy ke kauze vyjádřil s tím, že on je obětí a byl napaden. Právě tento narativ pak přiměl modelku, aby vydala rozsáhlejší prohlášení, které umístila na sociální síť Instagram.

„Vážení sledující, včera ve večerních hodinách došlo v našem domě k incidentu mezi mým manželem, Mirkem Dopitou, a Jaromírem Soukupem. K této věci jsme nechtěli cokoliv sdělovat. Vzhledem k tomu, že se v mediálním prostoru již objevily zprávy, že můj manžel Mirek měl napadnout pana Jaromíra Soukupa, jsme nuceni se k této situaci vyjádřit a tuto zprávu dementovat. K celé věci i uvádím pouze to, že to byla naopak naše rodina, která byla napadena a Mirek ji jen bránil,“ napsala.

Čtěte také: Agáta Hanychová promluvila o rvačce Soukupa s Dopitou: Jsme úplně zhroucení. Musela na policii

Agáta Hanychová pak připomněla, že nyní potřebuje pozornost věnovat svým třem dětem. „Celá situace nám je nesmírně líto a žádáme všechny, zejména pak média, aby respektovali zájmy naší rodiny a dali všem účastníkům prostor, který naše rodina potřebuje, aby se s touto náročnou a složitou situací mohla vyrovnat. Jsem v prvé řadě matka, která se musí postarat o svoji rodinu,“ vysvětlila.

Do Suchdola musela krátce po roztržce přispěchat také babička Rozárky, Veronika Žilková, protože Agáta Hanychová musela na výslech a nemohla nechat děti bez dozoru. Vzhledem k vývoji celé situace pak influencerka vyjádřila svůj vděk všem, kteří na místo dorazili a dále odmítla záležitost z poměrně jasných důvodů komentovat.

Čtěte také: Soukup řekl, jak proběhla rvačka s Dopitou. Na manžela Hanychové podá trestní oznámení

„Současně bych chtěla poděkovat všem policistům a záchranářům, kteří u nás zasahovali, za jejich profesionální přístup a perfektně odvedenou práci. Včerejší událost je již předmětem policejního vyšetřování, do kterého nehodlám jakkoliv zasahovat a tak se k věci nebudu na základě doporučení mého právního zástupce již dále vyjadřovat,“ uvedla Agáta.

Na konci svého prohlášení Agáta Hanychová překvapila tím, že svému bývalému partnerovi, s nímž má od rozchodu vztah hluboko pod bodem mrazu, popřála zotavení. „Věřím, že Policie České republiky celou situaci důkladně prověří a vyvodí z ní náležité závěry. Panu Soukupovi nepřeji nic zlého a naopak mu přeji brzké uzdravení,“ dodala.

Hanychová se na Bali propojila se zesnulou babičkou. Sestra viděla, jak odchází chodbou:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 9. 2024

V lásce a romantice by se vám nyní mělo dařit, Berani. Něco ve vás vzbudilo detektivní náladu a vy toužíte zkoumat, pátrat a hledat pravdu v každé situaci. Váš fundovaný, stabilní a praktický přístup bude vaší největší předností. Ujistěte se, že dnes necháte roli mučedníka někomu jinému. Vy jste ten, kdo musí převzít kontrolu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.