Hanychová se na Bali propojila se zesnulou babičkou. Sestra viděla, jak odchází chodbou

Agáta Hanychová promluvila o babičce a očistném rituálu na Bali

Agáta Hanychová u sebe doma pořádala snídani pro novináře. Při této příležitosti se v rozhovoru rozpovídala o očistném rituálu, který podstoupila během dovolené na Bali. Co ji k tomu vedlo a co se během mystické chvíle odehrávalo?

Influencerka Agáta Hanychová strávila během letošního léta dva týdny na Bali se svým manželem Miroslavem Dopitou. Dovolenou pojali jako svatební cestu a Agáta během ní prožila velice emotivní a zásadní chvíle ve svém životě. Rozhodla se totiž podstoupit takzvaný očistný rituál. „Já jsem se vždycky smála tomu, že Bali vám změní život, ale je to tak. Já už teď odpočítávám minuty, kdy se tam vrátím,“ sdělila Hanychová během rozhovoru pro web Prima Ženy. Její manžel Miroslav Dopita na indonéském ostrově nějakou dobu žil. „Jsem hrozně vděčná svému manželovi, že se vůbec vrátil, protože já kdybych tam žila, tak se asi nevrátím,“ pronesla upřímně Agáta.

A byl to právě Miroslav, se kterým se rozhodla navštívit očistný rituál. „Já jsem to chtěla hrozně zažít, protože mi manžel o tom vyprávěl a vlastně jsem nebyla pořád smířená se smrtí své babičky. A říkala jsem si, kde jindy to vyřešit než na Bali,“ popsala influencerka, která ke své babičce Olze Žilkové měla celý život velice blízko.

Zážitek mezi nebem a zemí

Nakonec ji manžel odvezl do chrámu, kde podstoupila očistu těla i mysli. „Uvedli mě do transu, ve kterém jsem křičela, plakala, řekla jsem, že se chci zbavit té babičky a oni mě pak vzbudili a já jsem si oddechla a najednou jsem tady neměla tu tíhu,“ vzpomínala Hanychová na své pocity po rituálu.

Čtěte také: Nevěra není tabu, říká Agáta Hanychová. Když máte rodinu, měla by se odpustit

Během rituálu však došlo ke spojení i s dalšími členy rodiny. „Pak jsem to volala mámě a máma mi říkala: ‚Kdy jsi tam byla?‘ Tak jsem jí řekla, že asi před dvěma hodinami a ona říkala: ‚Tak to je neuvěřitelný, teď si sedni.‘ My nejsme takové, že bychom věřily na duchy, jsme křesťané, chodíme do kostela, ale tomuhle jsme se vždycky tak trochu vysmívaly. A máma mi řekla, že ségra byla u mě doma a viděla, jak babička odchází chodbou jako stín v modrém svetru, který ona nosila a který já tady mám. A máma pak jela na hřbitov, protože cítila, že ji tam ta babička chce. Takže jsme se tak nějak spojily my tři holky, protože babička prostě chtěla, a protože jsem ji tady držela já,“ přiznala Agáta, pro kterou byl odchod milované babičky velice těžký. Více o Bali a rituálu se dozvíte ve videu v úvodu článku.

Agáta Hanychová promluvila o rodině a dceři Mie, která jde do první třídy:

Sdílejte článek
Štítky Veronika Žilková Agáta Hanychová Kordula Stropnická Olga Žilková celebrity Bali očistný rituál

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 9. 2024

Ve vzduchu je cítit napětí, Berani, ale vy s tím můžete udělat jen málo. Drsná atmosféra je v ostrém kontrastu s lehkovážností, kterou jste pociťovali v posledních dnech. Zdá se, že jste obdrželi dobrou zprávu. Možná jste byli konečně oceněni za svou tvrdou práci? Nechlubte se svými úspěchy. Situaci by to jen zhoršilo. Buďte trpěliví. Vyhněte se konfrontaci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.