Agáta Hanychová ukázala foto Dopity s jeho starším synem. Věděl o něm málokdo

Influencerka Agáta Hanychová (39) překvapila své fanoušky na sociální síti, když sdílela snímek svého manžela Miroslava Dopity (40) s jeho starším synem. Téměř nikdo totiž netušil, že má Mirek kromě Kryšpína dalšího potomka.

Kromě Kryšpína, kterého má s Agátou Hanychovou, je Dopita otcem ještě staršímu synovi. Mirka mladšího mu dala partnerka z předchozího vztahu. Prvorozenému synovi Dopity je dnes už patnáct let.

„Táta a syn,“ okomentovala Agáta fotku, kterou sdílela na sociální síti Instagram v sobotu. Řada fanoušků známé influencerky byla z fotografie překvapena. Vůbec totiž netušili, že Mirek má dva syny. Někteří si dokonce mysleli, že se jedná o fotku s Kryšpínem.

„To jsem vůbec netušila, že má Mirek ještě jednoho kluka. Sluší,“ podivovala se fanynka. Další si pak všimli toho, jak moc jsou si Dopita se svým starším synem podobní. „Jako vejce vejci,“ zaznělo v komentářích.

Dopitův syn se straní mediální pozornosti. Dokonce ani nebyl na veselce svého otce s Agátou, protože ta byla médiím přístupná. „Byli na horách. Bylo to takhle naplánované s jeho maminkou,“ vysvětloval Dopita již dříve pro web Super.cz.

Léto Agáty Hanychové: Moře s dětmi, obytňák, rybaření i vysněné Bali s manželem:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 9. 2024

Ve vzduchu je cítit napětí, Berani, ale vy s tím můžete udělat jen málo. Drsná atmosféra je v ostrém kontrastu s lehkovážností, kterou jste pociťovali v posledních dnech. Zdá se, že jste obdrželi dobrou zprávu. Možná jste byli konečně oceněni za svou tvrdou práci? Nechlubte se svými úspěchy. Situaci by to jen zhoršilo. Buďte trpěliví. Vyhněte se konfrontaci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.