Celebrity

10. července 2024 06:00

Kisa Císařová

Léto Agáty Hanychové: Moře s dětmi, obytňák, rybaření i vysněné Bali s manželem

Agáta Hanychová prozradila plány na léto 2024

Spanilou jízdu letošním létem Agáta Hanychová (39) už zahájila. Jen co začaly prázdniny, sbalila influencerka kufry a s manželem Miroslavem Dopitou, společným synem Kryšpínem (12), i dcerami z předchozích vztahů Miou (6) a Rozárií (1), vyrazili do Albánie. Webu Prima Ženy Agáta ale ještě před tím stihla prozradit, kam dál povedou její dovolenkové kroky. A nudit se rozhodně nebude.

Slunné dny v Albánii nebudou v žádném případě jediným letošním letním dobrodružstvím Agáty Hanychové a její party. Pokud tedy influencerce vyjdou plány na červenec a srpen tak, jak je před pár dny svěřila redaktorce webu Prima Ženy.

„Určitě pojedeme s dětmi někam mým obytňákem na ryby. To budeme dělat hodně, protože syn je rybář,“ začala výčet letních aktivit Agáta Hanychová, která vzápětí dodala i to, že když všechno vyjde, jak si naplánovala, splní si jedno velké přání: „Pak poletím s manželem sama na Bali, což je můj sen. Nikdy jsem tam nebyla.“

Čtěte také: Agáta Hanychová bez obalu. Líbala se s Marešem i Dykem, Jágra propašovala k mámě

Práce už bylo dost

Na otázku, kolik dní na indonéském ostrově stráví, nedala dcera Veroniky Žilkové konkrétní odpověď. Záležet prý bude na tom, co jí aktuální situace dovolí. O náplni svých dnů na Bali má ale Agáta jasno. „Chci ležet, pozorovat přírodu a nic moc nedělat, žádné výlety. Jsem hrozně unavená, tenhle rok byl pro mě opravdu velmi pracovně náročný. Tak chci surfovat, chci se opalovat a jíst dobré jídlo,“ vyjmenovala konkrétní body dovolenkového programu trojnásobná máma, která v uplynulých měsících rozšířila svou pracovní náplň o tvorbu podcastů.

Agáta znovu v Playboyi?

Jeden výlet ale přece jen Agáta, zdá se, absolvuje. „Chci vidět rýžová pole. Ano, to chci,“ svěřila redaktorce Kise Císařové influencerka, která se dorazila podívat na finále soutěže Hledáme Playmate. Co Agáta poradila vítězce soutěže pořádané prestižním časopisem, aby udělala, pokud chce uspět v showbyznysu? Sama Agáta už se dvakrát objevila na stránkách magazínu se zajíčkem v logu, plánuje se nechat pro Playboy zvěčnit potřetí? To vše a mnohem více se dozvíte ve videu v úvodu článku.

Agáta Hanychová nedávno ukončila soudní spory s expartnery:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 10. 2024

Cesty se budou pravděpodobně potýkat s mechanickými potížemi a zpožděními všeho druhu. Nakonec se do cíle dostanete, ale budete muset být trpěliví. Pokud míříte na letiště, nezapomeňte si s sebou vzít dlouhou knihu, aby bylo čekání snesitelnější. Pokud míříte jen přes město, vezměte si s sebou oblíbenou hudbu, která vám zlepší náladu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.