Celebrity

16. srpna 2024 08:30

Tomáš Durčák

Kordula Stropnická bourala a zdemolovala Žilkové auto. Řidičák nemá ani rok

Dcera herečky Veroniky Žilkové Kordula Stropnická svou mámu nepotěšila. Jakožto začínající řidička totiž za volantem na moment vypustila pravidlo pravé ruky, a jen co vyjela z domu, měla na křižovatce nehodu. Vyvázla podle všeho bez škrábance, avšak vůz nyní potřebuje nemalou opravu.

Kordula Stropnická loni v září oslavila své osmnácté narozeniny a nedlouho poté získala i vysněný řidičák. Ten jí však sotva stihnul „zaschnout“ a už má v záznamu zaviněnou autonehodu, kterou navíc způsobila na dohled od svého domova. Naštěstí se nikomu nic nestalo, ale vůz to dle její matky, herečky Veroniky Žilkové, odnesl do té míry, že se bez něj bude muset nějakou dobu obejít.

„Teď nemám čím jezdit a Kordulu nemám čím vozit na koně,“ povzdechla si maminka Korduly pro Blesk.cz. „Důležité ale je, že to byla jen plechařina a že jsou všichni v pořádku. Každý začínající řidič musí zažít takovýhle křest…,“ bránila ťukanec své dcery Žilková, byť její vůz nyní potřebuje nemalou opravu.

„Řidičák má tři čtvrtě roku a přesně z tohoto důvodu jsem chtěla, než se vyjezdí, aby jezdila mým autem, které už je tak oťukané, že na nějakém dalším škrábanci nesejde,“ popsala Žilková, že ani jí nejsou zřejmě nějaké drobnější karamboly a ťukance ničím cizím. Tady však nejspíš šlo o maličko větší náraz.

Mohlo by vás zajímat: Nenalíčená Pamela Anderson inspiruje další ženy. Z pozitivních ohlasů je překvapená

K nehodě mělo dojít v pražské části Suchdol sotva půl kilometru od bydliště Korduly, kde si v méně přehledné křižovatce nepohlídala přednost. Naštěstí bourala v nízké rychlosti, na druhé straně havárie byl vůz s cizinci. „Kordula jela kousek od nás k Agátě na oběd po širší silnici, po které jezdí i autobusy, ale kde je i tak přednost zprava. Byla horší viditelnost a srazila se s autem zahraničních studentů ČVUT,“ popsala okolnosti nehody maminka začínající řidičky.

„Hned mi volala, tak jsem tam doběhla. Byla u toho policie a škodu řeší pojišťovna. Zavinění je prý padesát na padesát, škoda na autě je do sta tisíc,“ shrnula základní informace o autonehodě Žilková. Jak ale zdůraznila ona sama, hlavní je, že šlo jen o plechy a nikomu se nic nestalo. A kdyby náhodou akutně potřebovala auto, určitě jí vypomůže dcera Agáta Hanychová, ať už vlastím vozem, nebo svými příjmy, za něž se určitě něco dočasného sežene.

Kordula Stropnická téměř před rokem oslavila plnoletost, krátce poté získala i řidičák:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 9. 2024

Berani, dnes byste se mohli věnovat psaní, možná tvůrčímu nebo dopisovému. Ať už to bude cokoli, může se stát, že vám vyjdou jen pochmurné zprávy o tom, co se právě děje. To nemusí odrážet váš skutečný stav mysli. Pokud vás nenapadá nic příjemného, o čem byste mohli psát, možná raději počkejte na později.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.