Celebrity

20. března 2024 07:12

redakce Prima Ženy

Kordula Stropnická zpět v náručí Damiana. Strávili víkend na středočeském statku

Loni na podzim se Kordula Stropnická (18) s přítelem Damianem (19) rozešli, teď vše nasvědčuje tomu, že jsou zase spolu. Kordula i její matka Veronika Žilková za tímto vztahem sice už udělaly velkou čáru, ale i ta se dá smazat.

Dceru Veroniky Žilkové (62) a Martina Stropnického (67), Kordulu, zastihli fotografové Blesku se svým expřítelem v objetí. Trávili víkend na středočeském statku Na Kmíně, kde byli i další členové rodiny Žilkové. Že jsou právě tady, prozradila na svých sociálních sítích Agáta Hanychová (38) i její bratr Vincent Navrátil (26). Dále s nimi byly i Agátiny děti a manžel Mirek Dopita (39), Vincent měl s sebou přítelkyni.

Na sociálních sítích nikoho z nich se sice Damian po boku Korduly zatím neobjevil, ale dlouho se jim nový začátek vztahu utajit nepodařilo. Fotografové Blesku je zvěčnili, jak se drží za ruce a líbají.

Románek před maturitou

Jejich rozchod v uplynulém roce neprobíhal úplně hladce. Vše začalo tím, že Kordula smazala všechny společné fotky, které měla na svých profilech na sociálních sítích. „Život je plný lekcí a tuhle už mám za sebou,“ potvrdila tehdy definitivně pro Super.cz. Nedávno ještě dodala, že vztah určitě nehledá, protože se soustředí na maturitu. „Já určitě vztah nehledám. Myslím si, že je důležité, abych si vzala čas sama pro sebe. Letos maturuji, musím se učit a jsem ráda, že se konečně posunu taky někam dál,“ sdělila Kordula v rozhovoru pro eXtra.cz. Dříve spolu Kordula s Damianem, synem bohatého podnikatele Davida Darlinga (dříve Drahokoupila), bydleli u Veroniky Žilkové.

Snad tedy bude vše sluncem zalité a Kordule se nezkomplikují přípravy na maturitní zkoušku.

Podívejte se také, jak Kordula nedávno slavila 18. narozeniny:

Sdílejte článek
Štítky Veronika Žilková rodina vztahy víkend Agáta Hanychová Kordula Stropnická

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.