Celebrity

30. prosince 2023 05:00

Vanesa Havlíková

Žilkovou svatba dcery překvapila. Dopitu zná už od dob, co chodil s Agátou do školy

Zpráva, že si influencerka Agáta Hanychová (38) vzala svého staronového partnera Miroslava Dopitu (39), všechny překvapila. Zaskočená byla dokonce i její maminka Veronika Žilková (62), která se vše dozvěděla jen pár hodin před obřadem. Veselka proběhla v utajení na zámku nedaleko Prahy v okruhu nejbližších.

Bývalá modelka a podnikatelka Agáta Hanychová je znovu vdanou paní. Dne 29. prosince řekla „ano“ otci svého dvanáctiletého syna Kryšpína Miroslavu Dopitovi, s nímž se dala znovu dohromady letos v říjnu. Tedy pár dnů po rozchodu s otcem své nejmladší dcery Rozárky, Jaroslav Soukup mimochodem na Agátinu svatbu nereaguje moc dobře.

Čtěte také: Agáta Hanychová se zase vdala. Detaily tajné veselky vhání slzy do očí

Žilková se vše dozvěděla jen pár hodin před obřadem

Právě maminka Agáty se o velkém dni své dcery a jejího partnera dozvěděla krátce před obřadem, veselka pro ni byla příjemným překvapením. „Je to vlastně takové přirozené vyústění jejich partnerského vztahu. Samozřejmě, že svatba byla překvapení, o to více, když se rozešli a dokázali k sobě opět najít cestu, i když v kontaktu spolu byli kvůli Kryšpínovi pořád. To, že se dali opět dohromady, vlastně není takové překvapení jako to, že se před lety rozešli,“ uvedla Veronika Žilková pro ŽivotvČesku.cz

Po nevydařeném manželství s Jakubem Prachařem, s kterým má Agáta dceru Miu a následném nevydařeném vztahu s Jaromírem Soukupem, s kterým má nejmladší Rozárku, je Veronika Žilková ráda, že Agáta s Mirkem opět dokázali k sobě najít cestu.

„Znám Mirka ještě jako spolužáka Agáty ze základní školy. Takže mě moc těší, že Kryšpín bude mít oba rodiče spolu –⁠ budou takto kompletní rodina. Je moc hodný na děti a je to fajn člověk, má smysl pro humor a celá naše rodina ho vždy měla ráda,“ dodala s upřímností v hlase Žilková.

Právě společný syn Kryšpín, který maminku dovedl k oltáři, má na svatbě velkou zásluhu. Rodiče se mu totiž v minulosti zavázali, že ke vztahu nyní přistupují s velkou pokorou. „Určitě jsme nad tím hodně přemýšleli. Ani jeden nechceme ublížit Kryšpínovi, aby znovu přišel o tátu. Budeme dělat maximum, abychom to nep*srali,“ napsala v říjnu Hanychová na svých sociálních sítích, když oznamovala, že se vrátila k Dopitovi.

Podívejte se, jak Agáta randila s Jaromírem Soukupem:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 5. 2024

Dnes máte šťastný den, Berani. Možná dostanete nějakou nečekanou výhru, třeba šek poštou nebo vám zvýší plat či vás povýší v práci. To je přesně to, v co jste doufali, abyste si zlepšili životní styl. Nezblázněte se. Peníze investujte moudře a vyděláte ještě více. Když je utratíte najednou, za pár let toho moc nebudete mít.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.