Koktová sdílela fotku Agáty Hanychové s dcerami. Nepřipustím to, zuří Soukup

Influencerka Agáta Hanychová (39) má soudně zakázáno sdílet na sociálních sítích fotografie svých dcer. U Mii se o to zasloužil Jakub Prachař (40) a u Rozárky podnikatel Jaromír Soukup (55). Nicméně nyní, čtvrt roku po nařízení soudu, se na Facebooku přeci jen objevil snímek obou dcer Hanychové, avšak nesdílela ho ona, ale její blízká kamarádka Ornella Koktová (31). Soukup je ze zveřejněného snímku dcery naprosto rozhořčený.

Trojnásobná maminka Agáta Hanychová nesmí na sociální platformy umisťovat fotografie svých dvou dcer. O tom, že se na jejím profilu nesmí objevit záběry mladší dcery Rozárky, kterou přivedla na svět se svým bývalým partnerem Jaromírem Soukupem, rozhodl soud v polovině května.

Stejný verdikt vynesl soud i u sporu Hanychové s bývalým manželem Jakubem Prachařem, kde hlavním tématem byla péče o jejich společnou dceru Miu.

K prázdninám patří zmrzka…☺️🍦☀️

Posted by Ornella Koktová on Saturday, August 10, 2024

Dcera Veroniky Žilkové rozhodnutí soudu respektuje a poctivě jej dodržuje. V sobotu se ale na sociální síti Facebook objevila fotografie Agáty Hanychové s oběma dcerami. Přidala ji tam blízká přítelkyně Agáty, Ornella Koktová. „K prázdninám patří zmrzka,“ napsala Ornella ke snímku, na kterém jsou i její děti.

Čtěte také: Agáta Hanychová provokuje. Ukázala se nahá ve sprše, intimní partie zahaluje pouze stín

Soukup zuří

Fotka ze společného výletu Agáty a Ornelly ovšem nenadchla tatínka Rozárky. „Já si nepřeji, aby moje dceruška byla zobrazována na sociálních sítích. Z mnoha důvodů, kterým soud přisvědčil,“ vyjádřil pro web Expres svůj nesouhlas se sdíleným snímkem Jaromír Soukup.

Přestože sama Agáta zřejmě nařízení soudu neporušila, Soukup se i tak zlobí. „Až si sama bude moci rozhodnout o sociálních sítích, mediálním zájmu, tak se rozhodne sama. Já jí budu moci jen poradit. Do té doby jsou za ni v tomto ohledu odpovědní rodiče a ti to nesmí připustit,“ doplnil otec Rozárky.

Léto Agáty Hanychové: Moře s dětmi, obytňák, rybaření i vysněné Bali s manželem:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 10. 9. 2024

Berani, dnes k vám členové rodiny možná nebudou upřímní, zejména pokud jde o práci v domácnosti. Nebuďte překvapeni, když uslyšíte výmluvy. Může to být nepříjemné, ale nenechte se tím vytočit. Nechte domácí práce plavat. Dělejte něco, co vás baví. Je to větší zábava než vynášení odpadků.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.