Agáta Hanychová se místo řízení věnovala Instagramu. Za volantem si koleduje

Influencerka Agáta Hanychová (39) si za volantem pořádně koleduje. Již v minulosti měla v důsledku řízení pod vlivem alkoholu sebraný řidičský průkaz. Nyní natáčela v autě video, kdy v jedné ruce držela kosmetiku a ve druhé mobilní telefon, takže věnování se jízdě šlo stranou.

Nezodpovědnost některých řidičů za volantem nezná meze. K těm, kteří se nevěnují řízení a místo toho natáčí videa na sociální síť Instagram, se přidala také populární influencerka Agáta Hanychová.

Během jízdy v autě natáčela reklamu na kosmetiku. Hydratačním sérem si při řízení dokonce zvládla namazat stehno. Zatímco se jednou rukou mazala, druhou rukou držela telefon. Pořízený záznam, na kterém ukázala svou nezodpovědnost, pak umístila do svého instagramového příběhu.

Čtěte také: Manžel Agáty Hanychové v hledáčku exekutorů: Dopita má bydliště na úřadě

Na to, že auto během natáčení nestálo na místě, upozornil deník Blesk. Podle webu bylo totiž ve zveřejněném videu patrné, že měla Agáta pravou nohu na plynu, kroutila volantem a v záběru se míhaly stíny.

Dcera Veroniky Žilkové již dříve přiznala, že není zrovna ukázněnou řidičkou, která by dbala na dodržování předpisů. „Ze Suchdola do Dejvic mám celý make-up. V autě jsem si i holila nohy. Různý věci. Proto mám automat,“ popsala trojnásobná maminka v pořadu Celebrity v autoškole na kanále YouTube před několika měsíci.

Čtěte také: Agáta Hanychová bez obalu. Líbala se s Marešem i Dykem, Jágra propašovala k mámě

V internetovém pořadu mimo jiné pronesla, že má po celé palubce šminky. „Takže když si je zapomenu doma, tak se normálně nalíčím z palubky,“ vysvětlila Hanychová, která je manželkou Miroslava Dopity.

Nejčastější příčinou nehod v České republice je právě nevěnování se řízení. Od ledna letošního roku může řidiče vyjít držení telefonu za volantem až na deset tisíc korun a čtyři trestné body.

Léto Agáty Hanychové: Moře s dětmi, obytňák, rybaření i vysněné Bali s manželem:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 17. 9. 2024

Berani, dnes budete nejšťastnější mimo dosah zvědavých očí. Nemáte náladu na přátelství ani na účast v planých pomluvách. Zdá se, že už nějakou dobu vedete stejné rozhovory se stejnými lidmi. Cítíte se tak znuděně, že byste mohli křičet. Abyste se tomu vyhnuli, stravte dnes klidný čas o samotě, pokud můžete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.