Celebrity

21. července 2024 12:46

Šarlota Chmelařová

Agáta Hanychová provokuje. Ukázala se nahá ve sprše, intimní partie zahaluje pouze stín

Agáta Hanychová vyrazila s manželem Miroslavem Dopitou na dovolenou bez dětí. Slunné Bali si partneři náležitě užívají a o romantiku není nouze. Influencerka nyní na sociálních sítích sdílela velice odvážnou fotku zcela bez oblečení.

Provokatérka Agáta Hanychová si pobyt na asijském kontinentu užívá plnými doušky. Ostrov Bali prozkoumávají s Miroslavem Dopitou na skútru a ochutnávají všechny jeho krásy. Bývalá modelka surfuje, dopřává si místní kuchyni a nechybí ani večerní romantika.

Mohlo by vás zajímat: Nevěra není tabu, říká Agáta Hanychová. Když máte rodinu, měla by se odpustit

Teď se Hanychová rozhodla se svými fanoušky podělit také o trochu pikantnější snímek, než jsou u ní na profilu zvyklí. Svým sledujícím ukázala dechberoucí koupelnu, ve které pózuje zcela nahá. „A taková ta naše sprcha,“ napsala k fotce, kterou sdílela ve svém příběhu na Instagramu. Architektura na Bali se vyznačuje především používáním přírodních materiálů a tato koupelna není výjimkou. Sprchový kout je celý z kamene a kolem něj jsou zasazené květiny.

Stín sotva zakryl rozkrok

Na odvážné fotce nahé Agáty jde pouze o hru světla a stínů. Bývalá modelka si poprsí zakrývá rukama a nohy má překřížené přes sebe. Rozkrok je ve stínu, tudíž není nic vidět, ale prostor pro fantazii Hanychová nechala. Fanoušci jejich manželskou dovolenou bedlivě sledují.

Čtěte také: Hanychová se chlubí snímky z Albánie. Soukup trumfuje fotkami luxusu v Marbelle

„Bože, já vám to štěstí tak přeju,“ napsala například jedna žena k videu, na kterém je sestřih zážitků z jejich 4. dne. „Je fakt vidět, jak jste oba šťastní, odpočinutí, hlavně i spokojenost k tomu patří,“ vzkázala další sledující. „Jste krásný pár a oběma vám to štěstí kouká z očí,“ dodala další.

Agáta Hanychová prozradila plány na léto 2024:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 9. 2024

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.