Celebrity

21. října 2024 19:56

Šarlota Chmelařová

Miroslav Šimůnek se potají oženil v zahraničí. Vzal si dlouholetou partnerku Alici

Herec Miroslav Šimůnek se ve svých šestačtyřiceti letech oženil. Své „ano“ si řekl se svou dlouholetou partnerkou Alicí Tobiášovou. Svatba proběhla v tajnosti a v zahraničí.

Miroslav Šimůnek (46) plánoval svou veselku už nějakou dobu, podrobnější informace týkající se stvrzení jeho lásky s Alicí si však chtěl nechat pro sebe. „Letos. Už se na ni oba moc těšíme,“ odpověděl Šimůnek v rozhovoru pro Prima Ženy na otázku, kdy bude svatba. Jasnou představu o místě už měl pár v dubnu letošního roku. „Máme, ale přece jen si místo necháme pro sebe. Prozradím jen to, že když jsme na to místo přijeli, doslova a do písmene nás uchvátil jeho genius loci,“ prozradil Miroslav.

Ačkoliv herec o svém velkém dni neinformoval, nyní vyšlo najevo, že svatba proběhla v zahraničí už před několika měsíci. „Svatbu stihli ještě před létem. Veselku se jim podařilo dokonale utajit, což byl jejich cíl,“ sdělil nejmenovaný zdroj webu Expres.

Alice je pro něj anděl

Představitel Honzy z pohádky Z pekla štěstí o své partnerce Alici mluví v superlativech. Ostatně byla to právě ona, kdo mu pomohl v jeho temných chvílích. Herec totiž v minulosti bojoval se závislostí na lécích. „Když se ohlížím zpětně, musím přiznat, že do puntíku platí, že Alička mi skutečně zachránila život. Jinak bych už teď byl mrtvý. Byl jsem nešťastný, neměl jsem ze života radost. Žil jsem z hodiny na hodinu a ani jsem nevěděl, jestli se dožiju konce dne,“ prozradil v minulosti webu eXtra.cz.

Sám herec už má své nejhorší období za sebou a nyní si užívá život naplno. „Já jsem moc rád, že je vše zlé zažehnáno a upřímně se k tomuto tématu už nerad vracím. Žiji spokojený život. S Alicí si děláme radost každý den, rádi cestujeme a navštěvujeme nová místa s místní gastronomií. Jsem rád, že mám kolem sebe klid, radost a dobré lidi,“ prohlásil Šimůnek pro web Prima Ženy letos v dubnu. Kvůli své lásce se dokonce přestěhoval do Brna, společného potomka prý ale neplánují. „Miminko už vzhledem k věku není na pořadu dne,“ sdělil Miroslav, jehož partnerka Alice má z předchozího vztahu už dospělého syna Roberta.

Podívejte se také, jak Miroslav Šimůnek promluvil o svém podnikání:

Sdílejte článek
Štítky celebrity Miroslav Šimůnek herec svatba Alice Tobiášová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 10. 2024

Ať se podíváte do mnoho map a mnohokrát zastavíte a zeptáte se na cestu, stále si nebudete jisti, kudy jet. Všechny cesty mají něco do sebe a vy nechcete cestou do cíle minout žádnou památku. Nezapomeňte, že to není vaše poslední cesta. Příště můžete vždy vyzkoušet jinou trasu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.