Celebrity

5. dubna 2024 06:00

David Laštovka

Mirek Šimůnek si letos vezme ženu, jež pracovala pro Gotta. Na dítě je pozdě, říká

Miroslav Šimůnek promluvil o svém podnikání

Jeden z nejkrásnějších českých herců a moderátorů Miroslav Šimůnek, kterého nejvíce proslavila postava Honzy v pohádce Z pekla štěstí, má před sebou významný životní krok. Po čtyřleté známosti si vezme za ženou svoji půvabnou partnerku Alici Tobiášovou. Nejen o tom promluvil v rozhovoru pro web Prima Ženy

Už několik let máte spokojený vztah s krásnou Alicí Tobiášovou. Jak jste se spolu seznámili

Ano, máme krásný vztah. Jsme oba vděční, že tomu tak je. Náš letitý přátelský pracovní vztah přerostl v lásku a partnerství, což jsme na začátku našeho seznámení nikdo nečekal.

V jakém oboru Alice pracuje?

Partnerka Alice je vystudovaná doktorka práv, která se řadu let věnuje charitě, edukační činnosti pro rodiče nemocných dětí. Poslední dva roky pracuje pro MMA šampiona Jiřího Procházku, který si založil svoji nadaci BJP Foundation, kde Alice vykonává funkci ředitelky.

Je pravda, že ve svých šestnácti letech pracovala pro Karla Gotta?

Ano. Její vzdálená sestřenice byla spoluzakladatelkou vídeňského fan clubu Karla Gotta. A když měl v Rakousku turné, domluvila jí tam brigádu. Alice vzpomíná na Karla jenom v tom nejlepším a se vší úctou. Já osobně nejen na Karla, ale i na jeho manželku Ivanku, se kterou jsme byli kolegové na Primě ve VIP zprávách.

Čtěte také: Mirek Šimůnek vzpomíná na moderátorské trapasy. Co prozradil o Ivaně Gottové?

S Alicí jste do sebe zamilovaní, působíte jako harmonický pár, kdy bude svatba?

Letos. Už se na ni oba moc těšíme.

Máte už konkrétní představu, jak bude vypadat, kde se bude konat?

Máme, ale přece jen si místo necháme pro sebe. Prozradím jen to, že když jsme na to místo přijeli, doslova a do písmene nás uchvátil jeho genius loci.

Mohlo by vás zajímat: Utajovaná minulost Karla Gotta. S Martinou Formanovou se pokoušeli o miminko

Alice má z předchozího manželství syna, jak spolu vycházíte?

Alice má již dospělého syna Roberta. Máme moc hezký vztah, je to milý a inteligentní kluk, kterému bych moc přál, aby se mu plnily jeho sny.

Plánujete s Alicí miminko?

Miminko už vzhledem k věku není na pořadu dne.

Kvůli lásce jste se přestěhoval do Brna. Po Praze se vám nestýská?

Moravu jsem vždy miloval, trávil jsem tam v dětství prázdniny, a to se mi asi vrylo do paměti. V Brně se žije moc hezky, a tím, že mám hodně pracovních nabídek tady i v okolí, tak jsem rád. Do Prahy jezdím často, nejen kvůli akcím, které moderuji, ale i kvůli divadlu a našim talkshow, takže jsem stále v kontaktu se svými blízkými kolegy, které mám rád.

Před několika lety jste o sobě prozradil, že jste si vypěstoval závislost na lécích. Co vám pomohlo tento problém překonat?

Myslím, že o tomto období bylo hodně napsáno i řečeno. Já jsem moc rád, že je vše zlé zažehnáno a upřímně se k tomuto tématu už nerad vracím. Žiji spokojený život. S Alicí si děláme radost každý den, rádi cestujeme a navštěvujeme nová místa s místní gastronomií. Jsem rád, že mám kolem sebe klid, radost a dobré lidi.

Pátého dubna vám bude šestačtyřicet let. Jak oslavíte narozeniny?

Samozřejmě s rodinou, ale i s kolegy v divadle.

Kde vás v současné době mohou lidé vidět a na čem nyní pracujete?

Je toho povícero. Hrajeme novou divadelní hru Všechno dovoleno po celé České republice. Stejně tak dohráváme další divadelní komedie. Navštěvujeme nová kulturní místa s talkshow se Zuzanou Bubílkovou a Milanem Pitkinem. Moderuji společenské a sportovní akce. K tomu jsem otevřel svou produkční agenturu, se kterou taktéž organizujeme další kulturní aktivity. A v neposlední řadě v květnu bude mít v kinech premiéru nový film režiséra Tomáše Magnuska.

V úvodním videu Miroslav Šimůnek promluvil o svém podnikání na trhu s realitami.

Mirek Šimůnek v zábavnou show Máme rádi Česko:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.