Mirek Šimůnek rozjel nový byznys. V jaké destinaci se vyplatí koupit nemovitost?

Miroslav Šimůnek promluvil o svém podnikání

Miroslav Šimůnek (44) je takový český Ferda Mravenec, který dělá od každého něco. Věnuje se nejen herectví, moderování a realitám, svoje portfolio rozšířil také o další byznys. Čemu se věnuje a o jaké velké investici přemýšlí?

Už brzy se diváci mohou těšit na nový seriál televize Prima Dobré zprávy, kde se Miroslav Šimůnek zhostí role moderátora počasí. Tento druh profese mu není cizí, a aby to nebyla nuda, věnuje se ještě spoustě dalších aktivit, které mu určitě přinášejí nemalé peníze do rodinného rozpočtu.

„Budu moderovat akce, hrajeme s divadlem, rozjel jsem i jiné obchodní aktivity a zároveň mám i uměleckou produkční agenturu. Mám toho víc než dost a jsem šťastný a rád. A protože budeme mít pauzu při natáčení zhruba čtrnáct dní, vyjedeme během ní pochopitelně někam do zahraničí – asi to bude Kypr nebo Turecko,“ upřesnil své plány Šimůnek.

K nemovitostem v Turecku přibudou další

Právě v těchto destinacích rozjel známý herec podnikání v realitách. „Začalo mě to neskutečně bavit. Zpočátku jsem prodával domy tady v Čechách, potom pozemky a velké reality v hodnotě několika stovek milionů korun či miliardy. Nakonec mě zaujala nabídka velice levných apartmánů, domů a vil v zahraničí u moře,“ svěřil se Šimůnek s tím, že navíc nově dováží kvalitní zboží z ciziny a za výhodných podmínek jej u nás prodává.

Při prodeji realit se často dostane k výhodným nabídkám, které by ho mohly zlákat. Mirek ale stojí nohama pevně na zemi. „Kdybych byl milionářem, přemýšlel bych, že tímto směrem budu podnikat. Samozřejmě o tom uvažuji a moc dobře vím, co si můžu dovolit a co ne. Když bude nějaká dobrá nabídka, rozhodně budu investovat do zahraničí. Zatím mám nemovitosti v Turecku, ale přemýšlím i o Kypru, je to velice výhodná destinace,“ dává tip čtenářům Miroslav Šimůnek.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.