Celebrity

24. září 2023 06:30

David Laštovka

Miroslav Vladyka po rozvodu sbalil mladší krásku. Dcery vypadají jako modelky

Kecy Taxi: Miloslav Vladyka přiznal, že byl zakoukaný do maminky Mariany Prachařové

Soukromí herce Miroslava Vladyky, který oslavil 64. narozeniny, je tak trochu zahaleno tajemstvím. Rozhovory obvykle neposkytuje, a když už, tak odpovídá na otázky týkající se pouze jeho práce. O své rodině většinou nemluví. Na své děti přitom může být velmi pyšný.

Herec Miroslav Vladyka je otcem tří dětí: dcer Adély, Kristýny a syna Matěje. Narodily se mu v prvním manželství s Kateřinou, které však skončilo rozvodem. Své potomky mohl vídat pouze o víkendech. Ani to jejich vzájemné vztahy nenarušilo. Dodnes spolu vycházejí velmi dobře a Miroslav je otcem, jak má být.

O své děti se vždycky řádně staral a byl jim oporou. Před čtyřmi lety na premiéře hry Sex noci svatojánské v Divadle v Rytířské všechny přítomné překvapil tím, že nepřišel sám, jak u něj bývalo zvykem, ale s půvabnou mladou slečnou. „To je moje láska,“ poznamenal pyšně směrem k novinářům. Jak se ukázalo, byla to jeho dcera Adéla, která by díky svému půvabu mohla aspirovat na královnu krásy. Tentokrát tedy udělal vzácnou výjimku. Své děti jinak drží stranou mediálního zájmu. Chce jim totiž dopřát klid a soukromí.

Na natáčení se zamiloval do Veroniky Žilkové

Po rozvodu Vladyka dlouho sám nezůstal. Zamiloval se do o mnoho let mladší atraktivní blondýnky Vlaďky Lichtenbergové, která mu lásku opětovala. Jsou spolu už 13 let a vše nasvědčuje tomu, že je v tomto vztahu maximálně spokojený. Pohoda a klid z něj doslova vyzařuje.

Mohlo by vás zajímat: Věkový rozdíl mezi partnery. Jak ovlivňuje kvalitu vztahu?

Miroslav Vladyka patří mezi žádané herce. Na TV Prima se například objevil v krimiseriálu Dvojka na zabití, kde ztvárnil postavu vyšetřovatele. Poprvé na sebe výrazněji upozornil v roce 1984 v roli učitele Karfíka v seriálu My všichni školou povinní. Při natáčení se zamiloval do herecké kolegyně Veroniky Žilkové. Jejich láska ale nakonec zůstala pouze platonická.

Po ukončení DAMU v roce 1982 působil 14 let v Divadle na Vinohradech, odkud přešel do Studia Ypsilon. Nyní je na volné noze a hostuje v několika divadlech. V mládí se věnoval kanoistice a dodnes má rád cyklistiku.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.