Míša Tomešová se ukázala v mikádu jako Liza Minnelli. Lidé si ji pletli s Pavlovčinovou

Na každoročním předávání hudebních cen je běžné, že se vždy najde někdo, kdo svým outfitem nebo proměnou ohromí. Letos mezi takové patřila i herečka Michaela Tomešová (32), která se ukázala ve stylu Lizy Minnelli včetně mikáda. Později přiznala, že šlo o paruku, předtím ale stihla spoustu lidí zmást.

Míša Tomešová, kterou jste v poslední době mohli vídat například v seriálu ZOO, ohromila krátkým účesem a celkovým stylingem, kterým připomínala americkou herečku, zpěvačku a tanečnici Lizu Minnelli. „Změna je život, ne? Ale nevěřte všemu, co píšou, nezbláznila jsem se, já byla jenom líná si něco dělat na hlavě, tak jsem to vyřešila parukou z divadla a spoustu lidí zmátla,“ přiznala o pár dnů později na Instagramu.

Dodala také, že jí několik lidí klepalo na rameno s tím, že je herečka Radka Pavlovčinová, což ji potěšilo. „Možná to budu dělat častěji, dost mě to ba!“ napsala Míša, která v divadle hraje Cabaret a má tedy k Lize Minnelli svým způsobem blízko.

Přečtěte si také: Roman Tomeš sdílí postel s manželkou i dětmi. V noci se vypařím, přiznává

Ve skutečnosti si už nechala vlasy ostříhat a znova by to prý neudělala. „Když jsem byla malá, museli mě kvůli roli obarvit na blond a ostříhat na kluka, a potom jsem si už na vlasy nikdy nenechala sáhnout a ani se nebarvila,“ řekla Míša Tomešová webu Super.cz.

Přestože se našlo pár lidí, kterým se mladá herečka s mikádem nelíbí, většinu fanoušků oslnila. Nadšená byla také zpěvačka Anička Slováčková, která na fotku Tomešové okamžitě reagovala: „Míšo, ty krátké vlasy by teda ale byly hodně top!“

Podívejte se také na Vyložené karty Helen Stanku – co předpověděla herečce Míše Tomešové?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.