Celebrity

21. dubna 2023 06:00

Eliška Reiglová

Roman Tomeš sdílí postel s manželkou i dětmi. V noci se vypařím, přiznává

Roman Tomeš v Show Jana Krause

Herec Roman Tomeš (35) patří mezi uznávané divadelní i televizní herce, jeho nejpodstatnější role jsou ovšem ty životní – je věrným manželem a oddaným otcem. S manželkou, rovněž herečkou, má dva syny, které nadevše miluje. V červeném křesle ale přiznal, že právě kvůli nim se ve vlastní posteli v podstatě nevyspí.

Původně začal Roman Tomeš studovat obchodní akademii, kde se však více než účtařině věnoval psaní muziky, zkoušením divadla a dojíždění na přípravné kurzy na talentové zkoušky na konzervatoř. Znalosti základů účetnictví ovšem nelituje, naopak je využívá při každoročním podávání daňového přiznání za sebe i za svoji ženu, rovněž herečku, Míšu Tomešovou.

Společně mají dvě děti, které, jak Roman prozradil, je připravily o sdílené manželské lože. „Mám to tak, že vždycky začnu spát hrdinně se všemi, a pak v noci – protože já se musím vyspat – odejdu a vypařím se. A dospím to v ložnici dole, respektive v obýváku,“ prozradil Roman Tomeš.

Letos byl oblíbený televizní i divadelní herec se starším synem u zápisu do první třídy a tento nezapomenutelný moment ho dojal tak, že se rozplakal. „Skutečně mě to dojalo, protože ještě před pár lety jsem mu vyprávěl pohádky o tom, jak vznikl,“ přiznal v Show Jana Krause.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMATRoman Tomeš natočil nový klip. Ukázal v něm dům, manželku Míšu i děti

Hejty za roli

Aktuálně Roman Tomeš září v představení Hedwig a její Angry Inch, v němž představitel/ka hlavní role je na pomezí muže a ženy, nelze prý ale zjednodušeně říct, že je to travesty show. V reakci na představení se prý velmi často setkává s hejty, protože řada lidí má pocit, že tento příběh nepatří do umění.

„Je to velmi hluboký příběh muže, který se původně narodí ve východním Berlíně a chce tak moc utéct na Západ, že se rozhodne, že se provdá za amerického vojáka. Ale aby se mohl provdat a utéct, musí podstoupit operaci. Nelegálně. Ta operace se nepodaří a on či ona zůstane na pomezí mezi mužem a ženou. A o tom pak vypráví během toho stand-upu. Je to velké a bolavé drama,“ vysvětlil herec ve zkratce.

Fakt, že lidé odsuzují toto představení a stejně tak roli, kterou v něm ztvárňuje, je pro něj nepochopitelný. „Nemám rád, když lidé vidí fotku a velmi rychle to smetou. Je škoda, že nejdou víc do hloubky a nedají tomu ani šanci,“ obhájil se Tomeš.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.