Celebrity

21. dubna 2023 06:00

Eliška Reiglová

Roman Tomeš sdílí postel s manželkou i dětmi. V noci se vypařím, přiznává

Roman Tomeš v Show Jana Krause

Herec Roman Tomeš (35) patří mezi uznávané divadelní i televizní herce, jeho nejpodstatnější role jsou ovšem ty životní – je věrným manželem a oddaným otcem. S manželkou, rovněž herečkou, má dva syny, které nadevše miluje. V červeném křesle ale přiznal, že právě kvůli nim se ve vlastní posteli v podstatě nevyspí.

Původně začal Roman Tomeš studovat obchodní akademii, kde se však více než účtařině věnoval psaní muziky, zkoušením divadla a dojíždění na přípravné kurzy na talentové zkoušky na konzervatoř. Znalosti základů účetnictví ovšem nelituje, naopak je využívá při každoročním podávání daňového přiznání za sebe i za svoji ženu, rovněž herečku, Míšu Tomešovou.

Společně mají dvě děti, které, jak Roman prozradil, je připravily o sdílené manželské lože. „Mám to tak, že vždycky začnu spát hrdinně se všemi, a pak v noci – protože já se musím vyspat – odejdu a vypařím se. A dospím to v ložnici dole, respektive v obýváku,“ prozradil Roman Tomeš.

Letos byl oblíbený televizní i divadelní herec se starším synem u zápisu do první třídy a tento nezapomenutelný moment ho dojal tak, že se rozplakal. „Skutečně mě to dojalo, protože ještě před pár lety jsem mu vyprávěl pohádky o tom, jak vznikl,“ přiznal v Show Jana Krause.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMATRoman Tomeš natočil nový klip. Ukázal v něm dům, manželku Míšu i děti

Hejty za roli

Aktuálně Roman Tomeš září v představení Hedwig a její Angry Inch, v němž představitel/ka hlavní role je na pomezí muže a ženy, nelze prý ale zjednodušeně říct, že je to travesty show. V reakci na představení se prý velmi často setkává s hejty, protože řada lidí má pocit, že tento příběh nepatří do umění.

„Je to velmi hluboký příběh muže, který se původně narodí ve východním Berlíně a chce tak moc utéct na Západ, že se rozhodne, že se provdá za amerického vojáka. Ale aby se mohl provdat a utéct, musí podstoupit operaci. Nelegálně. Ta operace se nepodaří a on či ona zůstane na pomezí mezi mužem a ženou. A o tom pak vypráví během toho stand-upu. Je to velké a bolavé drama,“ vysvětlil herec ve zkratce.

Fakt, že lidé odsuzují toto představení a stejně tak roli, kterou v něm ztvárňuje, je pro něj nepochopitelný. „Nemám rád, když lidé vidí fotku a velmi rychle to smetou. Je škoda, že nejdou víc do hloubky a nedají tomu ani šanci,“ obhájil se Tomeš.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.