Modelka Linda Vojtová je těhotná. S americkým podnikatelem čekají druhé dítě

Česká topmodelka Linda Vojtová (38) prostřednictvím Instagramu ohlásila, že bude dvojnásobnou maminkou. Otcem dítětě je podnikatel a filmový producent Josh Sason. Rodina žije v New Yorku.

Modelka Linda Vojtová se proslavila tím, že jako první Češka vyhrála světové finále soutěže Elite Model Look 2000. V té době jí bylo pouhých patnáct let. Vojtová je vnučkou hudebního skladatele Vadima Petrova. Linda během své kariéry spolupracovala se známými značkami, jako jsou Victoria's Secret, Max Mara, Giorgio Armani či Escada.

Modelka žila čtrnáct let s americkým producentem s italskými kořeny Jamisonem Ernestem. Dvojice měla před svatbou, ale v roce 2020 přišel nečekaný rozchod. Na začátku roku 2021 Linda oznámila, že je vdanou paní. Zajímavostí je, že sňatek s filmovým producentem Joshem Sasonem proběhl kvůli koronavirové pandemii online.

Na instagramu oba manželé uvedli, že rok 2024 pro ně bude rokem lásky a zveřejnili fotku, na které je vidět, že Linda už má výrazné bříško. Jako jedna z prvních přispěchala s gratulací kamarádka z modelingové branže Petra Němcová.

Na sourozence se nejvíce těší dvouletý River, který se narodil 4. června 2021. „Budu tě milovat do konce života, můj malý chlapečku. Obrovské díky patří mému úžasnému, podporujícímu, milujícímu manželovi Joshuovi, mé dule, doktorům i sestřičkám," vyznala se herečka po prvním porodu.“

O těhotenství promluvila také Nikol Švantnerová:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.