Celebrity

16. března 2024 18:16

Eliška Reiglová

Moderátor Tomáš Vzorek je už v chomoutu. Tajně se oženil s krásnou influencerkou

Oblíbený moderátor CNN Prima NEWS Tomáš Vzorek je oficiálně ženatý. Influencerku Táňu Bystroňovou si vzal po téměř jedenácti letech vztahu a veselka proběhla ve skoro až dokonalém utajení. Věděli o ní jen nejbližší nevěsty a ženicha a odehrála se v Brazílii.

Svatba sportovního moderátora Tomáše Vzorka a influencerky a modelky Táni Bystroňové proběhla na romantické pláž Copacabana. Snoubenci se už chvěli nedočkavostí, protože svatbu odkládali o dost déle než sami chtěli. Jenomže aby byla opravdu podle jejich představ, počkat si skutečně museli.

„Moc jsme si to užili, Copacabana má opravdu své kouzlo, stejně jako celá Brazílie, a jsem hlavně rád, že to konečně klaplo, protože jsme to plánovali už před pár lety, ale covid nám vystavil stopku, takže až teď,“ svěřil se Tomáš Vzorek.

Nadšená byla také nevěsta, která nyní nosí jméno Táňa Vzorek Bystroňová. „Celý den byl moc zábavný a akční, sama jsem se líčila a kamarádku, učesal nás brazilský kadeřník, Tom celou přípravu viděl, pomáhal mi i s oblékáním,“ popsala. Nedá se ale říct, že by se nechala jen hýčkat. Trochu času ze svého svatebního dne věnovala také práci.

„Nemám ráda tradice, měla jsem za úkol dobře natočit svatební župánky, šaty a prstýnky na reklamu ke mně na Instagram, takže oceňuji trpělivost přátel i Toma, že pochopili, že chci pracovat i na vlastní svatbě, a doufám, že mu to vydrží i v manželství,“ zasmála se novopečená vdaná paní.

Předmanželská smlouva je symbol romantiky, říká advokátka. Poslechněte si rozhovor:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.