Celebrity

11. října 2023 09:00

Eliška Reiglová

Moderátorka Andrea Antony se stala dvojnásobnou maminkou. Na svět přivedla syna

Kudrnatá reportérka a moderátorka Andrea Antony (32) se stala dvojnásobnou maminkou. Těhotenství prožívala souběžně se svou kamarádkou Monikou Leovou (32) a stejně jako ona, jen o něco později, přivedla na svět chlapečka. Kromě dcerky Rozárky se tak nyní raduje i ze syna, který dostal jméno Frederik.

Andreu Antony si diváci pamatují jako vždy dobře naladěnou moderátorku a reportérku, která jim přinášela nejnovější informace ze světa showbyznysu. Z něho se ale usměvavá zrzka na nějaký čas stáhla, nejprve kvůli dceři, později také kvůli druhému těhotenství. Že bude dvojnásobnou maminkou oficiálně oznámila v květnu letošního roku.

Nyní už se moderátorka raduje z nového přírůstku, chlapeček přišel na svět v pondělí 9. října. „Frederik Antony, těší mě,“ napsala na sociální sítě ke snímku roztomilého miminka, pod nímž se okamžitě začaly kupit komentáře s gratulacemi jak od fanoušků, tak od slavných známých a přátel.

„Velká mámo, veliká gratulace, jsi úžasná! Frederiku, vítej,“ napsala moderátorka Gabriela Lašková. „Velká gratulace Andy… a ahoj Frederiku, jsi boží,“ napsala reportérka Martina Jandová. Komentářů s gratulacemi a přáním všeho dobrého se pod fotografií novorozeného chlapečka sešlo téměř 500.

Andrea Antony, její manžel a dcera Rozárka se nyní radují z nového přírůstku do rodiny. Frederik je uzlíčkem štěstí, na který celé měsíce čekali. Moderátorka na Instagramu dává ostatním matkám nejrůznější užitečné tipy, a ty se tak nyní mají zřejmě na co těšit, tentokrát už ze života dvojnásobné maminky.

Podívejte se na otevřený rozhovor s Andreou Antony:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 7. 5. 2024

Možná cítíte touhu po cestování a toužíte po něčem novém a odlišném ve svém životě. Nemůžete si pomoct, ale fádní rutina vás trochu nudí. Pokud toužíte po dobrodružství, proč si nenaplánovat exotický výlet? I když na to teď nemáte peníze, můžete začít s průzkumem. Už jen vědomí, že se tam jednou vydáte, vám pomůže zvednout náladu, Berani.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.