Celebrity

22. března 2022 16:46

Žaneta Dernerová

Moderátorka kutilského pořadu Eva Borská prozradila tip na potenci

Moderátorka Receptáře Eva Borská: Ukázala honosné bydlení a prozradila tip na potenci

Nedávno se Eva Borská stala novou moderátorkou legendárního kutilského pořadu, v němž tvoří tandem s hercem Oldřichem Navrátilem. Díky tomu tak má ještě větší přehled o různých vychytávkách a méně známých tipech. Věděli jste například, co je skvělým pomocníkem na mužskou potenci?

Eva Borská začala svou kariéru jako zpěvačka. Byla součástí kapely Pussy, dua, které svého času připomínalo slavnou ruskou dvojici Tatu. Na koncertování dodnes ráda a často vzpomíná. „Přiznám se, že to byl můj dětský splněný sen,“ netají se Eva. Od zpěvu se ale záhy dostala k moderování.

Přestože po této profesi po očku pokukovala, záměrně si za ní nešla. Její první moderátorská práce byla spíše dílem náhody. „Jednoho krásného dne mi zavolal kamarád Mirek Graclík, který byl v té době šéfredaktorem časopisu Sedmička a dával dohromady tým pro nově vznikající lifestylový pořad Prominenti. Oslovil mě, zda bych nechtěla natáčet reportáže ze showbyznysu,“ vzpomíná Eva, která nabídku s nadšením přijala.

Nově se stala moderátorskou parťačkou herce Oldřicha Navrátila, a můžeme ji tak po jeho boku vídat v Receptáři prima nápadů každou neděli od 11:55 na Primě. Borská prozradila, že nadcházející sezona bude zbrusu originální a jedinečná. Na diváky čekají nové rubriky, zavedou je do divokých zahrad a představí jim mnoho nevšedních řemesel.

Ona sama začala díky Receptáři více vařit a zahradničit, leccos si i sama vyrobí. Dokonce se nebojí zkusit ani domácí kosmetiku. Z bylin miluje především heřmánek, jehož vůni má neodmyslitelně spjatou s dětstvím.

Jedinečný recept na potenci

A co je pro ni nejlepší lék na nachlazení? „Nedám dopustit na česnek. Česnekovou tinkturu jsem si nedávno taky vyrobila. Jak známo, česnek je přírodní antibiotikum. Teď na jaře se vám bude hodit na detoxikaci organismu,“ radí Eva s tím, že jedna polévková lžíce česnekové tinktury denně po dobu čtyřiceti dní zažene všechny případné neduhy. „A ještě mám jednu radu pro chlapy. Údajně když sníte dva stroužky česneku denně, bude mít vaše přítelkyně radost. Chápete, ne?“ mrká lišácky Eva a prozrazuje tak zaručený přírodní recept na potenci.

Sama je se svým manželem nadmíru spokojená. Nedávno si postavili honosné sídlo, které na první pohled zaujme výraznými přírodními prvky. „Měli jsme designéra, o všem jsme se radili s partnerem, dokonce i s dětmi. A designér jenom krotil naše šílené nápady,“ usmívá se Eva.

Jako zpěvačka byla více známá pod příjmením Skalická. Již pár let je ale díky sňatku s podnikatelem Jiřím paní Borská. Jejich svatba byla exotická a konala se v Thajsku v tamním tradičním stylu. „Obřad se lišil absolutně vším. Nemají jednoho oddávajícího, jako je tomu u nás, ale nevěstu a ženicha oddává devět mnichů. Je to spojeno s celodenním rituálem,“ popisuje Eva svůj velký den. Na rozdíl od našich zvyků si snoubenci ani nevyměňují prstýnky. Nevěsta dostává od ženicha jakýkoliv zlatý šperk. „Ženich si nevěstu od rodičů doslova kupuje, protože jim dává finanční věno,“ vysvětluje tamní zvyklosti Eva.

Manžel Jirka ji prý dostal svým charisma, srší z něj „klidná síla“. „Mě si získal tím, že na jedné z našich prvních schůzek, kdy jsem ještě ani zdaleka netušila, že spolu budeme randit, se se mnou rozdělil o svou snídani. A to jen tak nějaký chlap neudělá,“ vzpomíná Eva na to, čím ji její manžel okouzlil.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.