Moderátorka Špillarová během porodu bavila personál. Jméno syna řešila mezi kontrakcemi

Moderátorka Lenka Špillarová (37), kterou diváci znají například z pořadu Nový den na CNN Prima NEWS, před Vánoci oznámila, že čeká miminko. Všechny další podrobnosti včetně pohlaví dítěte však nechala v tajnosti, stejně jako identitu svého partnera. Nyní už je po porodu, který dopadl dobře, a moderátorka se tak s radostí podělila o vtipný moment ‚ze zákulisí‘ a pochlubila se fotkou se synem.

Sympatická blondýnka identitu svého partnera, se kterým jsou spolu už několik let, úspěšně tají. „S partnerem jsme skoro čtyři roky, nedávám ho na sociální sítě, protože si to nepřeje a já to respektuji,“ vysvětlila před časem Lenka Špillarová pro pořad Showtime a dodala, že její muž je advokát. „Brát se nebudeme, protože on všechny rozvádí,“ dodala se smíchem.

Dlouho tajila také to, že čeká miminko. Podobně se to povedlo tajit také moderátorce Evě Perkausové, která rovněž bříško dlouho skrývala. „Myslím, že to možná mnohé překvapí, protože já už zítra končím v Novém dni,“ prozradila v prosinci během vysílání Showtime Lenka Špillarová, která na doporučení lékařů odešla o trochu dřív, v šestém měsíci těhotenství.

Vybírání jména během porodu

Moderátorka Lenka Špillarová porodila zdravého syna 20. března a o radostnou novinu se podělila až v dubnu na svém profilu na Instagramu. Jméno Tadeáš vybírali až během porodu. „Jméno jsme řešili na porodním sále mezi kontrakcemi... lékařka i porodní asistentka se hodně bavily...“ napsala s humorem sobě vlastním a přidala hned několik poděkování všem, kteří jí pomohli.

Jméno Tadeáš je hebrejského původu. Podle českého kalendáře má svátek 30. října a má nejasný význam. Nejčastěji se ale vykládá jako chytrý, rozumný nebo smělý, odvážný.

Gratulace na sebe nenechaly dlouho čekat a ozvaly se především kolegyně z TV Prima, například moderátorky Eva Perkausová, Daniela Písařovicová nebo Martina Jandová.

Podívejte se, jak Lenka Špillarová oznámila, že čeká miminko:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.