Celebrity

5. února 2024 16:40

Anna Tejklová

Módní alarm z Grammy: Hlas za izraelská rukojmí na šatech M. Tucker, Doja Cat jako satanistka

Nejslavnější hudební ceremoniál se uskutečnil 4. února 2024 v Los Angeles. Podívejte se na nejzajímavější outfity večera. Módní alarm připravila návrhářka Anna Tejklová.

Taylor Swift v Schiaparelli haute couture

Taylor Swift vynesla šaty od jedné z nejpopulárnějších současných značek, která je známá extrémními a velmi extravagantními modely. V tomto kontextu jsou její šaty překvapivě civilní a stojí především na výrazné drapérii. Sametové rukavičky jsou pěkné, celek mi ale stejně přijde trochu nudný ve světle toho, o jak velkou pěveckou hvězdu a módní značku se jedná.

Doja Cat a bradavky z oken baziliky

Doja Cat se s tím letos opravdu nepárala a celkový vzhled pojala v trochu strašidelném duchu, který může působit až satanisticky. Množství křížů na těle pokrytém tetováním, ve výstřihu zřejmě Bazilika svatého Marka, ze které hledí část bradavek, a drsný ustupující účes nad potetovaným čelem působí opravdu brutálně.

Lana Del Rey jako romantická vdova

Mimořádná zpěvačka Lana Del Rey má perfektně propojený módní styl se svou hudbou. Nostalgická romantika s kapkou dekadence, ženskost, jemnost a tajemství se tak objevují v jejím uměleckém projevu i v oblečení.

Nejsilnější a nejcennější šaty večera vynesla Montana Tucker

Zpěvačka Montana Tucker oblékla šaty se žlutým symbolem a heslem Bring them home. Upozornila tak na nutnost návratu izraelských rukojmí, která 7. října uneslo teroristické palestinské hnutí Hamás a od té doby je, včetně malých dětí a starých lidí, drží v Gaze. Zpěvačka je statečná, že se pomocí šatů nebála vystoupit s jasným sdělením, které svět musí slyšet. Šaty jsou pojaty důstojně a doplněny řetízkem s Davidovou hvězdou.

Summer Walker à la prachovka

Zpěvačka Summer Walker si tímto modelem zajistila pozornost médií, prachovkový model rozhodně zaujal a možná ho v budoucnu využije i jako praktickou pomůcku do domácnosti.

Billie Eilish ve svém klasickém stylu

Zpěvačka má svůj styl, kterým inspirovala mnoho mladých lidí. Drží se ho dlouho a ani na Grammy 2024 neudělala výjimku. Otevřeně říká, že nechce, aby ji někdo hodnotil, a proto nosí neforemné oblečení.

Miley Cyrus ve zlaté průhledné zbroji

Miley Cyrus se oblékla pouze do zlaté „zbroje“ a doplnila ji výrazným účesem, který dělá dojem lví hřívy.

Ice Spice, kříže a kožešiny

Rapperka Ice Spice má podobný krátký účes jako kolegyně Doja Cat a oblékla kožešiny v kombinaci s džínovinou. Robustně vyznívající celek ale doplnila jemnými páskovými sandálky na podpatku, což nebylo úplně taktické.

Boty jsou vůči zbytku tak subtilní, že ji to v kontrastu ještě více zmohutňuje, a nohy v nich působí zalitě a válcovitě. Drsnější boty na platformě by se hodily lépe a nohy by v nich působily štíhleji.

Bebe Rexha v asymetrických šatech

Zpěvačce to slušelo, asymetrické šaty s vlečkou hezky doplnila průhlednými rukavičkami, které díky dlouhým špičatým nehtům působí ještě výrazněji a stylověji. Vlasy na stranu pěkně ladí s nepravidelností látky šatů.

Fantasia Barrino jako mix Xeny a dámy z 20. let

Hodně neokoukaný model vynesla zpěvačka Fantasia Barrino. Propojila dobově vyhlížející šaty a rukavičky s drsným válečnickým stylingem princezny bojovnice.

Podívejte se také na rozhovor s Annou Tejklovou:

Sdílejte článek
Štítky móda módní návrhář outfit oděv Grammy Award Anna Tejklová Módní alarm

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.