Módní alarm z iHeartRadio Music Awards 2023: Klasická elegance i cyklostrip obleček

Návrhářka Anna Tejklová připravila nový Módní alarm z iHeartRadio Music Awards 2023. O extravagantní kousky a provokativní doplňky tentokrát opravdu nebyla nouze.

Priscilla Block v modelu inspirovaném disco koulí

Zpěvačka Priscilla Block udělala svým oblečením maximum pro to, aby se ještě více opticky zmohutnila a zkrátila, což vzhledem k postavě určitě nebylo nutné.

Boty na vysoké platformě robustní dojem ještě umocnily. Kdyby si z blyštivé síťky nechala ušít místo kombinézy šaty, přidala výstřih a lichotivější boty, nemuselo by to být tak špatné.

Taylor Swift třpytivá od kapuce po špičky bot

Taylor Swift pojala moderní třpytivou látku o dost vkusněji. K zářivému oděvu měla perfektně vyladěné líčení i doplňky.

Pink se snažila být elegantní

Zpěvačka Pink se evidentně snažila o elegantní vzhled, což jí vzhledem k explozi téměř nahých lidí na každé společenské události jde ke cti. Nemůžu se ale zbavit dojmu, že s ní oblečení příliš nesouzní. Minimalistické sako s netradičními dlouhými rukávy s rozparkem se stylově nehodí k jemné plisované sukni kaskádovitého střihu. Dohromady v saku i sukni působí Pink poněkud utopeně.

Becky G v rafinovaných šatech

Zpěvačce Becky G se naopak model mimořádně povedl, střihově i stylově originální kousek, který perfektně tvaruje postavu. Zajímavé jsou aplikace z černé flitrované látky, které krásně ladí s krajkou se zvířecím vzorem. Dobře zvolený je i účes a líčení.

LSD model zpěvačky Ice Spice

Zpěvačka Ice Spice pojala šaty v psychedelickém duchu a neřešila ani silonky v otevřených botách. Je to trochu migrénotvorný vzhled, ale určitě zaujala média.

Zpěvačka Muni Long děsila v cyklostrip oblečku

Obleček Muni Long je pozoruhodný v mnoha směrech. Potisk sexy prádla na cyklistické kombinéze, která nahoře přechází do nepadnoucí noční košilky, je velké dada. Tělové rukavice s potiskem krajky a extrémně neslušivé hranaté pantofle dotáhly celek k úletové (ne)dokonalosti.

Bebe Rexha v klasické róbě

Bebe Rexha oblékla sametové společenské šaty s krásně řešeným dekoltem, který je bohatě lemován peřím. Výrazným vrškem dobře opticky vyvážila širší boky. I účes zvolila správně, pozornost jde k obličeji a odhaleným ramenům. Otevřené lodičky dotahují dobrý dojem.

Podívejte se také na outfity, které celebrity vynesly na film Děti Nagana:

Mariah Angeliq jako hip hop barbie

Zpěvačka Mariah Angeliq vynesla nápadný růžový komplet v duchu své tvorby. Nechyběl ani obojek.

Heidi Klum v odvážném modelu

Topmodelka Heidi Klum má stále stejnou postavu jako ve dvaceti. Neměla sice prý na tyto šaty na sociálních sítích dobré ohlasy, na druhou stranu je povzbudivé vidět, že evidentně lze nějak zastavit stárnutí. Mně její (ne)oblečení nijak nepohoršuje, nepřijde mi, že by působila vulgárně. Je ale pravda, že většina žen by si nemohla dovolit takto vyrazit do společnosti.

Kdo je Anna Tejklová:

Sdílejte článek
Štítky móda obuv Taylor Swiftová oděv Heidi Klumová Módní alarm Priscilla Block Mariah Angeliq

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.