Největší sešlost modelek a krásných žen ve Varech. Na této party teklo šampaňské proudem

Celebrity žertovaly a šampaňské teklo proudem

Karlovarský filmový festival je po pátečním slavnostním zahájení v plném proudu a kromě výborných filmů si slavní hosté jako tradičně plnými doušky užívají i zdejší vyhlášené party. Sobotní odpoledne jednoznačně opanovala party, na níž do sousedství hotelu Thermal dorazila celá řada celebrit, které zatoužily po zábavě v opojení luxusního šampaňského. Níže najdete exkluzivní fotoreportáž přímo z akce, kde nechyběly největší tuzemské hvězdy.

Sklenku suchých bublinek si dorazil vychutnat třeba herec Ivan Trojan (59), který si party užil naplno, ale našel čas i na poklidnou rozpravu mimo jiné s dokumentaristkou Helenou Třeštíkovou (74). Nechyběla ani aktuálně jedna z nejúspěšnějších českých hereček Hana Vagnerová (44), která stejně jako na červený koberec i za šampaňským dorazila v doprovodu své kolegyně a kamarádky Petry Nesvačilové (37).

Dorazily i další hvězdy zahájení, mezi nimiž zářily například herečky Jitka Schneiderová (50) či Jana Plodková (41). Svými krásnými růžovými šaty s květinovými prvky zase zaujala modelka Veronika Kašáková (33). Tato barva jí jako blondýnce velice sedla a Veronika v nich prozářila celou místnost. Sexy rozparek dal vyniknout jejím dlouhým nohám. K šatům oblékla stylové lodičky a vlasy měla sčesané dozadu. V kombinaci s celkovým stylem tohle byla trefa do černého. Tleskáme.

O hudební doprovod se hostům v opojení luxusního šampaňského mimo jiné postarala partnerská dvojice Emma Smetana (35) a Jordan Haj (34), kteří tak sice na party měli i krátkou pracovní vložku, ale mimo ni se s chutí zapojili mezi dobře se bavící hosty. Oba dva nezklamali a opět dokázali svůj smysl pro extravaganci. Jordan i Emma měl i barevnou kabelku a džínové prvky.

Že si letošní Vary užívá opravdu naplno, dokázala opět také usměvavá Pavlina Pořízková (58). Stejně jako na červeném koberci zaujala nejen svým úchvatným outfitem, ale i neuvěřitelně pozitivní energií. Doprovodil ji samozřejmě její současný partner Jeff Greenstein. Pořízková na sobě měla světle modrou róbu, ve které vypadala jako éterická víla. Úsměvy rozdávala na všechny strany a bylo vidět, že se velice dobře bavila.

Ani zde nakonec nechyběl fotbalista David Limberský (39) s manželkou Lenkou (39), který to jen o den dříve pořádně rozjel na milionářské party po boku Leoše Mareše (47) či Michala Davida (62). Velkou pozornost na sebe samozřejmě upoutala i modelka Andrea Verešová (43).

Slovenská diva snad nestárne! Andrea vynesla sexy róbu, která byla vpředu kratšího střihu, díky čemuž vynikly její dlouhé nohy. Vzadu byly šaty naopak až na zem. Hluboký výstřih dal na odiv její dokonalý dekolt a odhalená záda dodala celému outfitu rafinovanost. Je vidět, že Andrea dokáže své přednosti krásně využít a podtrhnout. Ani záplava večírků se prozatím očividně neodrazila na energii přítomných celebrit. Uvidíme, kdo nakonec vydrží kolotoč prestižních akcí na letošním KVIFF nejdéle. Reportáž z večírku, kde šampaňské teklo proudem, najdete v úvodu článku.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.