Celebrity

17. května 2024 16:45

Vanesa Havlíková

Monika Bagárová s maminkou vypadají jako sestry. Fanoušci nešetřili chválou

Rozhovor s Monikou Bagárovou

Tajemství půvabu Moniky Bagárové (29) odhaleno. Zpěvačka ho má zkrátka v genech. Poté, co na sociálních sítích popřála své mamince Monice (48) k svátku, okamžitě se strhla lavina pochvalných komentářů. Na fotografiích vypadají opravdu jako sestry.

Monika Bagárová patří bezpochyby k nejpůvabnějším českým zpěvačkám. Talent a krásu zdědila po svých rodičích. Maminkou se nyní zpěvačka pochlubila prostřednictvím sociálních sítí. Na fotografii vypadají jako sestry.

Čtěte také: Monika Bagárová promluvila o zásadním rozhodnutí. Končí s kojením téměř čtyřleté dcery

„Mami, děkuji. Děkuji, že jsi mě naučila, co je v životě opravdu důležité, že tu pro nás všechny jsi a že se o nás staráš s láskou a dýcháš pro naši rodinu. Jsi ta nejlepší máma a babička pod sluncem,“ poděkovala Bagárová své mamince na Den matek prostřednictvím Instagramu a přiložila jejich společnou fotografii.

S maminkou vypadají jako sestry

Fanoušci zaplavili Moničinu maminku jedním komplimentem za druhým. Při pohledu na půvabnou blondýnu spekulovali, zda se opravdu jedná o zpěvaččinu maminku, a přikláněli se k verzi, že jde o někoho jiného.

„To je mamka? V kolika vás měla? Ve dvanácti? Krásnou maminku máte,“ napsal jeden z fanoušků. „Krasavice, mamka nestárne, čím dál krásnější je,“ nechal se slyšet další. „Maminka je nádherná žena. Ty se sestrou Natálkou jste také moc krásné, i Ruminečka, to srdíčko krásné,“ shodli se sledující.

Přečtete si: Monika Bagárová zrušila svůj velkolepý koncert. Radost se začala vytrácet, vysvětlila

Přestože se většina shodla, že Monika i sestra Natálie geny po mamince nezapřou, našli se i tací, kteří to vidí jinak. „Ani jedna snad není po mámě, v obou vidím tatínka,“ podělil se o svůj názor další ze sledujících. Ať už jsou sestry podobné komukoliv, jejich maminka si chválu skutečně zaslouží, protože vypadá opravdu skvěle.

Monika Bagárová se rozpovídala o svatbě maminky:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 10. 2024

Cesty se budou pravděpodobně potýkat s mechanickými potížemi a zpožděními všeho druhu. Nakonec se do cíle dostanete, ale budete muset být trpěliví. Pokud míříte na letiště, nezapomeňte si s sebou vzít dlouhou knihu, aby bylo čekání snesitelnější. Pokud míříte jen přes město, vezměte si s sebou oblíbenou hudbu, která vám zlepší náladu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.