Morávková urazila Čenského: Točili jsme postelovou scénu, bohužel. Líbal mě pod pupíkem

Dana Morávková a Jan Čenský v 7 pádech Honzy Dědka

Herci Dana Morávková (52) a Jan Čenský (62) přinesli do oblíbené talkshow trochu nostalgie. Zavzpomínali, jak se poznali, vytáhli jednu ze svých postelových scén a prozradili, jaké se jim na place staly úrazy.

„My jsme se poznali ve Zlíně na festivalu,“ začala Dana Morávková o seznámení s Janem Čenským. „Já jsem tam moderoval sám a pak mi byla přidělena Danuška. Už je to dvacet let. Tam to všechno začalo,“ dodal Čenský.

Načež v 7 pádech Honzy Dědka, které můžete sledovat už v úterý 5. března ve 21:40 na Primě, oba popsali, jak se jim spolu hraje a že mají odlišný přístup k učení textů.

No Honzo!

„A točili jsme bohužel postelovou scénu,“ vypálila Dana Morávková a okamžitě narazila. „Proč říkáš to bohužel?“ zatvářil se Jan Čenský zaskočeně. „Točili jsme tu scénu, já jsem hrál, ale stop pořád nepřicházelo. Petr Zahrádka to tenkrát režíroval a nebyli jsme domluveni,“ začal sám s vysvětlováním.

„Stopla jsem to já, když jsem vykřikla: ‚No Honzo!‘ To když mě líbal až pod pupíkem,“ dodala Dana Morávková. A Honza Dědek si hned přisadil: „Kde je Čenský, tam jsou ženský.“

Princ hodil držkopád

Na to hned herec reagoval tím, že na prvním rande prý vždy zkoušel, jak je dívka sportovně založená. Honza Dědek následně zmínil, že i Dana Morávková je sportovkyně a ráda jezdí na kole.

Přečtěte si také: Nejsem manekýnka, říká Morávková. Ale na módní molo ve Varech půjdu. Kdy se dostává do postele?

„My s Petrem jezdíme na kole. Petr odmítá kolo s motorkem, takže já hezky šlapu jako večerníček. A hodně a často. Dala jsem i sto kilometrů za den,“ řekla Dana, která svou vášeň sdílí s partnerem, hudebním skladatelem Petrem Maláskem. Připomněla i fakt, že Honza Čenský má kolo také rád. „Honza je výborný cyklista. A taky umí s motorkem. Honza je výborný cyklista, šlape, šlape, šlape. Baba volá: ‚Princi!‘ A tady princ se otočí… Jenže baba volá na psa a tady princ hodí držkopád,“ zakončila sportovní okénko vtipnou příhodou o herci, který proslul právě rolemi princů v pohádkách.

Rána od Vašuta a vyražený zub při líbání

A tak se hovor stočil až k pracovním úrazům. „Marek Vašut trénoval na film Pěsti ve tmě na vojně. A já jsem s ním byl na vojně. On pořád chodil do posilovny a na box. Potřeboval sparingpartnera, tak jsem se jako blb kamarádsky nabídl. Dal mi takovou do ucha, že mi z něj tekla krev. Tak to jsem mu řekl, že to teda ne,“ zavzpomínal Čenský.

Dana Morávková zase při urputné líbačce vyrazila známému českému herci zub. „Já jsem vyrazila Tomášovi Pavelkovi zub při líbání. Svojí pusou. Ale na moji obranu, on už ten zub měl předtím trošku uražený. Takže jsem to jenom dorazila,“ upřesnila na závěr.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.