Celebrity

29. května 2023 14:05

Marie Makovská

Jan Révai o Daně Morávkové: Krásně se nám spolu líbalo, Alice Bendová taky dobrá

7 pádů Honzy Dědka (18) - upoutávka

Jan Révai (49) s Honzou Dědkem v oblíbené talkshow stihl probrat letem světem celý svůj život. Začal výchovou, která byla pod taktovkou jeho maminky tělocvikářky drsná a promítla se i do aktuálního hercova vedení vlastních dětí. Zavzpomínal na líbání s Danou Morávkovou v legendárním seriálu a s vášní promluvil také o tom, jak s Pavlem Liškou brázdí svět na motorkách.

Pamatujete si z dětství, že jste si museli sami dojít pro vařečku, abyste mohli od rodičů dostat „co proto“? Ne všichni to tak měli, ovšem Jan Révai má na toto období jasné vzpomínky. „Maminka byla sekernice tělocvikářka. Běhal jsem před ní kolem stolu a ona na mě křičela, abych dal ruce pryč, že to bude bolet ještě víc,“ vzpomínal český herec a tanečník u Honzy Dědka a rovnou svého hostitele počastoval otázkou: „Tys nikdy nemusel přinést vařečku? Od té doby vím, jak zacházet se svými dětmi,“ dodal.

Mohlo by vás zajímat: Petra Rosolová bude ve výchově syna důsledná, manžela jí závidí všechny kamarádky

Pak pokračoval: „Moje první cesta do Prahy z Kladna trvala celý den, bylo mi šest let. Šli jsme pěšky (bez vědomí rodičů). Byl jsem odmalička dobrodružné povahy. Maminka a všichni ze sídliště běhali s policajty, ale to už jsme se vraceli,“ nebál se Jan Révai přiznat, jak uměl maminku vyděsit.

Dana i Alice líbaly dobře

V rozhovoru došlo i na kolegy, se kterými Jan Révai léta spolupracoval či stále spolupracuje. „Beru to jako práci. Dana je skvělá kolegyně, krásně se nám spolu líbalo. V pohodě. Alice Bendová taky dobrá. S kým jsem tam ještě hrál?“ rozpovídal se o legendárních Rodinných poutech a seriálovém vztahu s Danou Morávkovou.

Čtěte také: Prokletí role Dany Morávkové. Co divného po herečce lidé dodnes požadují?

Ještě více si nejspíš diváci pamatují pár Jan Révai –⁠ Zuzana Norisová z oblíbeného muzikálového filmu Rebelové, který měl premiéru ještě před tímto seriálem, a sice v roce 2001. V osobním životě nyní herec tvoří pár se slovenskou herečkou Zuzanou Šulajovou. Vzali se tajně a jejich svatba vyplula na povrch až těsně před prvním výročím. Mají spolu dva syny, Jakuba (nar. 2011) a Matěje (nar. 2013).

Uvidíme, jestli nás sežerou

V posledních letech se Jan Révai s hercem a kolegou Pavlem Liškou proslavili jako vášniví cestovatelé a také milovníci motorek. „Jezdit jsem začal už jako teenager, neměl jsem ale nikdy svoji motorku. Tu jsem si koupil až ve třiceti. Pak se naskytla příležitost objet Kavkaz, jižní Ameriku, Chile a Bolívii. To jsme se potkali s Pavlem Liškou. Projeli jsme pak i celou střední Ameriku. A teď se chystáme na Papuu. Ta čítá asi 800 kmenů, to znamená 800 jazyků, oni si nerozumí ani přes kopec. Vymysleli jsme si komunikační prostředek. Vezeme jim tam kus české kultury – a to je loutkové divadlo. Zahrajeme jim divadýlko a pak uvidíme, jestli nás sežerou,“ prozradil Révai své plány zvesela Honzovi Dědkovi. Celý rozhovor můžete sledovat už v úterý od 21:35 na Primě.

V 7 pádech Honzy Dědka jste nedávno mohli vidět také Pavla Lišku:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.