Celebrity

23. května 2024 16:20

Vanesa Havlíková

Muradov s Karáskovou září štěstím. Pochlubili se společnou fotografií i s Ruminkou

MMA zápasník Makhmud Muradov (34) je už více než rok zadaný s tanečnicí a influencerkou Sabinou Karáskovou (23). Přestože se od ní sportovec zpočátku distancoval, nyní se zdá, že jejich láska jen kvete. Na společném snímku páru s jeho dcerou Ruminkou všichni září štěstím.

Přestože Muradov zpočátku vztah s Karáskovou popíral, a dokonce tvrdil, že se na něm chce mladá kráska jen zviditelnit, nyní jsou už přes rok ve vztahu a zdá se, že jejich láska jen kvete. Nejenže mluví o svatbě, ale Sabina už tráví společný čas s dcerou Muradova Ruminkou, kterou má sportovec se zpěvačkou Monikou Bagárovou (29).

Čtěte také: Muradov promluvil o svatbě a dítěti. Expartner Bagárové je zamilovaný až po uši

Společná budoucnost

Bývalý partner zpěvačky Bagárové má od vztahu s Karáskovou zřejmě velká očekávání. Makhmud Muradov současnou přítelkyni Sabinu Karáskovou představil rodině v Uzbekistánu, což s matkou své dcery Ruminky nikdy neudělal.

„Bavíme se spíš o rodině než o svatbě. Řešíme, co bychom si přáli do budoucna. Já svatbu moc nemusím, ale pokud je pro rodinu důležitá svatba, nebráním se. Ani dalšímu dítěti se nebráním,“ prohlásil Muradov v pořadu TALK!

Přečtete si: Muradov poprvé promluvil o rozchodu s Bagárovou: Mám zdravou dceru, zbytek je mi šumafuk

Společná fotografie s Karáskovou i Ruminkou

Nyní se Muradov po delší době pochlubil na sociálních sítích rodinnou fotografií, na které je jeho dcera Ruminka a současná partnerka Sabina Karásková. Všichni tři na snímku vypadají velmi spokojeně a září štěstím. Ani fanoušci nešetřili chválou.

„Vy jste krásní! Ruminka a Sabča musi být super parťačky,“ napsala jedna z fanynek. „Tak to je boží. Moc vám to sluší,“ přidala se další. „Celá táta,“ rozepsala se jiná uživatelka. Snímek kromě pochvalných komentářů získal za krátkou chvíli desítky tisíc lajků.

Podívejte se na rozhovor s Monikou Bagárovou:

Sdílejte článek
Štítky fotografie láska rodina partneři Instagram štěstí dcera Uzbekistán Makhmud Muradov Sabina Karásková

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 6. 2024

Pokud jste připraveni a dobře zorganizováni, Berani, měl by dnešní den proběhnout hladce a příjemně. Nebojte se oddávat fantaskním snům a věcem rozmarné povahy. Máte právo vybočit z běžné rutiny. Pokud jste však své úkoly nedělali pořádně, budete nyní muset věnovat čas dohánění a plánování dopředu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.