Celebrity

24. února 2024 16:23

Gabriela Kolinová

Narkomanka Katka promluvila o dceři: Studuje zdravotní školu, bere mě na milost

Nejznámější česká narkomanka Katka Bradáčová z dokumentu Heleny Třeštíkové žebrá u Karlova mostu o drobné. Filozofovi Antonínu Dolákovi v rozhovoru prozradila, že momentálně drogy nebere. Promluvila i o své dceři, které je šestnáct let. Co dělá a jsou spolu v kontaktu?

Kateřina Bradáčová měla drsný život. Vše začalo problematickým dětstvím a násilnickým otčímem a skončilo závislostí na drogách a prostitucí. Zoufalou cestu kdysi inteligentní ženy zmapovala ve svém dokumentu Katka z roku 2009 Helena Třeštíková. Katku objevila v terapeutické komunitě Sananim v Němčicích.

S heroinem nikdy nepřestala, teď je prý čistá

Katka se snažila s heroinem několikrát přestat, nikdy to však nedokázala. Nyní tvrdí, že je čistá. „Teď jsem na Subutexu, což je jakoby lék a taková náhražka opiátu,“ řekla podle webu eXtra.cz Antonínovi Dolákovi, který ji objevil žebrat na Karlově mostě. Celý rozhovor je k dispozici na YouTube.

V současné době žije Katka Bradáčová ve stanu a od lidí škemrá peníze na jídlo. „To je život prostě. Lidé do mě i kopou občas,“ postěžovala si na drsný život na ulici. Neopomněla zmínit ani dokumentaristku Helenu Třeštíkovou. „Natáčení dokumentu bylo fajn, jen kdyby paní Třeštíková dodržela sliby. Co se týká autorských práv, tak mě zneužila a na konci natáčení jsem dostala jen 5 tisíc korun,“ svěřila se ve videu. Režisérka jí prý slíbila, že jí pomůže najít bydlení, z toho podle Katky nakonec sešlo.

S dcerou se Katka slyší pouze přes telefon

Katka Bradáčová má šestnáctiletou dceru, kterou se snažila chránit od zájmu novinářů. I když byly některé rozhovory s dospívající dívkou v minulosti domluvené, tak je Katka vždy nakonec zrušila s tím, že o Tereze rozhoduje její babička, která si ji vzala na výchovu, když ji na drogách závislá matka dala do kojeneckého ústavu.

„Učí se na zdravotní sestřičku,“ prozradila Katka o dceři, se kterou je pouze v telefonickém kontaktu. Podle jejích slov ji Tereza bere na milost a má ji ráda s tím, že rodiče si člověk nevybírá.

Čtěte také: Narkomanku Katku shání její dcera: Vazby jsem chtěla skrývat, ale jsme jako dvojčata

Tereza v minulosti pro web expres.cz uvedla, že svou matku bere pouze jako ženu, která ji porodila. „Katka je pro mě blízký člověk, co mě porodil. Mojí mámou je ale má babička, protože se o mě stará a vychovává mě už od chvíle, kdy mi byl rok a půl. Matka je přece ten člověk, který vychovává, a ne ten, co jen porodí a nechá děcko v kojeňáku,“ řekla s tím, že až jí bude osmnáct, chce si nechat změnit příjmení. Tereza je velmi tvůrčí na sociální síti TikTok, kde vystupuje jako Tereza B. a točí hlavně hudební a taneční videa.

Režisérka Helena Třeštíková vystoupila v Show Jana Krause (2016):


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.