Celebrity

3. března 2023 10:30

Josef Šťastna

Dcera narkomanky Katky šokuje: Mojí maminkou je ve skutečnosti moje babička

Narkomanka Kateřina Bradáčová (46) se díky režisérce Heleně Třeštíková (73) stala nejznámější uživatelkou heroinu v Česku. V poslední době k veřejnosti začíná promlouvat také její patnáctiletá dcera Tereza, která je velmi aktivní na sociálních sítích. Katku nepovažuje za matku.

Heroin, prostituce, myšlenky na sebevraždu, pervitin, zase heroin, porod, metadon, spaní v kanále, zase prostituce, zápal plic, bydlení na ubytovně, zase heroin, zase pervitin, snaha přestat, snaha nezačínat, znovu spaní za ulici, zase pervitin a znovu jehla a heroin... Tak by se stručně dala zmapovat drogová spirála, do které se dostala Kateřina Bradáčová. Zoufalou cestu kdysi inteligentní ženy zmapovala ve svém díle dokumentaristka Helena Třeštíková.

Narkomanka Katka se dcery vzdala, Terezu vychovává babička

Katka Bradáčová má patnáctiletou dceru, kterou se snažila chránit od zájmu novinářů. I když byly některé rozhovory s dospívající dívkou v minulosti domluvené, tak je Katka vždy nakonec zrušila s tím, že o Tereze rozhoduje její babička, která si ji vzala na výchovu, když ji na drogách závislá matka dala do kojeneckého ústavu.

Nakonec ale Tereza vyrostla a dostala se do věku, kdy chce mluvit sama bez ohledu na matku či svou babičku. A z jejích slov je patrné, že od biologické matky si udržuje velký odstup. Za maminku považuje ženu, která ji vychovala.

Mohlo by vás zajímat: Frontman kapely Rybičky 48 promluvil o heroinu

„Katka je pro mě blízký člověk, co mě porodil. Mojí mámou je ale má babička, protože se o mě stará a vychovává mě už od chvíle, kdy mi byl rok a půl. Matka je přece ten člověk, který vychovává, a ne ten, co jen porodí a nechá děcko v kojeňáku,“ uvedla Tereza pro web expres.cz s tím, že až jí bude osmnáct, chce si nechat změnit příjmení.

Podívejte se, jak probíhá nákup drog na internetu:

„Mrzí mě, jakou mám biologickou matku, ale já nejsem ona a ani nikdy nebudu,“ dodala patnáctiletá dívka, která je hodně aktivní na TikToku, kam dává taneční a hudební videa. Již dříve uvedla, že ji velmi poznamenalo to, kdo ji přivedl na svět.

Mohlo by vás zajímat: Podívejte se, jak dnes vypadá Michal Penk

„Měla jsem dětství? Byla jsem opravdu šťastná? Proč musím myslet napřed, a ne na svůj věk? Brzy přišli kluci. Brzy zlomené srdce. Všechno je uspěchané,“ sdělila svým sledujícím dívka, která má téměř deset tisíc fanoušků. Tvrdě se také vyjadřuje o svém biologickém otci.

„Za mě je to ubožák, protože mlátil ženy. Chlap, co nemá úctu k ženám, není nic víc než troska. Roman je tyran a bylo to vidět už v dokumentu. Katku několikrát uhodil a ne zrovna malou silou. Kačena chodila domů celá zmlácená. Roman navíc oficiálně není můj táta, nezapsal se do rodného listu a ani ho tak neberu. Je to zrůda,“ dodala mladá dívka, která chce do světa přes sociální sítě posílat lásku a energii lidem, kteří také zažívají těžké dospívání a nesou si životem bolest.

Katka přežila další zimu

Podle posledních informací webu Prima Ženy přišla Katka Bradáčová o dočasné bydlení v Braníku a je znovu na ulici. Občas bývá viděna v centru Prahy na Národní třídě, někdy se pohybuje na Smíchově.

Zprávy o nejznámější narkomance Česka veřejnosti občas podává na svém instagramovém profilu fotograf Tomáš Třeštík, který je synem dokumentaristky Heleny Třeštíkové.

Sdílejte článek
Štítky drogy heroin pervitin Česko Helena Třeštíková metamfetamin Kateřina Bradáčová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 4. 2024

Dnes je v pořádku plakat, Berani. Uvolnění je rozhodující pro přijetí. Pokud nemáte pocit strachu a omezení, může pro vás být těžké prožívat radost a expanzi. Spojte dobré se špatným a nechte tyto dvě síly, aby se ve vaší bytosti harmonicky usadily. Proveďte přípravy, které vám umožní vzlétnout do velkých výšin. Ujistěte se, že jste připraveni přijmout výzvy, které s růstem přicházejí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.