Celebrity

3. března 2023 15:25

Eliška Reiglová

Ewa Farna truchlí. Zemřela velmi silná žena, která zpěvačce byla blízká

Na jaře roku 2021 Ewa Farna (29) vydala píseň Tělo, ke které připojila také emotivní videoklip. Vystoupila v něm řada žen se složitými životními příběhy, které zanechaly stopy na jejich fyzických schránkách. Zpěvačka nyní oznámila, že jedna z těchto statečných žen opustila tento svět.

Zpěvačka Ewa Farna se za píseň Tělo a s ní související videoklip dočkala velké chvály. Ženy se v něm nestyděly za své nedokonalosti a naopak je statečně ukázaly. Vyslaly tím do světa zprávu, že síly jim nedocházejí, a podpořily další ženy v tom, aby neztrácely naději a nadále kráčely životem s hlavou vztyčenou.

„Jde o oslavu těla z hlediska jeho fungování a nejen estetiky, ke které nás svět silně tlačí. Poté, co mé tělo přineslo na svět nový život, jsem k němu získala ještě větší úctu, jsem plná obdivu k tomu, co dokáže. Tělo se bude měnit po celý život. Myslím, že je ke zdravému sebevědomí nezbytné dokázat mít rád nebo alespoň přijmout to, na co vliv nemáme,“ řekla k písni samotná zpěvačka, jak ji cituje portál Music Server.

Smutná zpráva

Ve čtvrtek večer, jen krátce před výročím vydání písně, oznámila Ewa Farna na sociálních sítích smutnou zprávu. „Dnes jsem se dozvěděla, že Klára, silná žena z mého klipu Tělo, navždy odešla. Važme si zdravého těla,“ napsala zpěvačka na instastories, kde také sdílela Klářinu černobílou fotografii. Na smutnou událost mimo jiné upozornil web Blesk.cz.

Ať nejde její duše klidu - https://zeny.iprima.cz/ewa-farna-truchli-zemrela-zena-ktera-v-jejim-videoklipu-evokovala-silu-tela-206512

Posted by Partička on Friday, March 3, 2023

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Hana Heřmánková promluvila o smrti slavné sestry

„Je mi to strašně líto, Kláro,“ dodala oceňovaná pěvkyně, která se při vytváření projektu seznámila s ženami z videoklipu i jejich příběhy.

Ewa Farna při rozhovoru s Honzou Dědkem:

Sdílejte článek
Štítky smrt videoklip tělo úmrtí Ewa Farna

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.