Celebrity

29. října 2022 18:00

Anna Fedorov

Frontman kapely Rybičky 48: Kromě heroinu jsem poznal všechno. Co ho zklidnilo?

Jakub Ryba v pořadu Povídej na CNN Prima NEWS

Drogy, cigarety i alkohol. Kuba Ryba coby frontman kapely Rybičky 48 vyzkoušel v mládí všechno. Některým návykovým látkám se ale přeci jen raději vyhnul. „Kromě heroinu jsem poznal všechno. Jsem takový bolínek, takže bych si nikdy nic nepíchl,“ přiznal v pořadu Povídej hudebník. Přesto se popíjení a zkoušení rozličných drog neobešlo bez následků. Ryba věří, že právě to odstartovalo jeho psychické problémy.

„Astma nebo panické ataky. Myslím si, že jsem to regulérně odpálil drogami a chlastem. Protože od nějakých osmnácti až do dvaatřiceti let jsem jel na plný plyn jen s občasnými přestávkami,“ řekl Ryba. I přes to všechno se prý na drogách nestal nikdy závislým.

„Asi mám nad sebou nějakého strážného anděla. Vždy, když jsem cítil, že by z toho mohl být trabl, zabrzdil jsem,“ sdělil hudebník.

Kuba Ryba založil kapelu Rybičky 48 už v osmnácti letech. Jako správný rockový zpěvák vyzkoušel v mládí všechno. „Kromě heroinu jsem poznal všechno. Jsem takový bolínek, takže bych si nikdy nic nepíchl. Ani mě nelákaly nikdy drogy, které člověka vypnou. Spíš jsem požíval věci, které nakopnout. Zažili jsme si toho hodně a jsem rád, že tyhle časy jsou pryč,“ řekl hudebník v pořadu Povídej, který můžete sledovat v neděli 30. října ve 21:25 na CNN Prima NEWS.

Omezit bujaré večírky musel i kvůli narození syna Lemmyho, kterému jsou dnes už dva roky. „S narozením syna se toho hodně změnilo. Naštěstí jsme to ale měli s manželkou takové, že asi dva roky před jeho narozením jsme se hodně zklidnili. Asi jsme cítili, že něco takového přijde. Byla to pro nás nová etapa a neskutečně jsme se těšili,“ přiznal muzikant.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.