Celebrity

15. května 2023 14:00

Eliška Reiglová

Narkomanku Katku shání její dcera: Vazby jsem chtěla skrývat, ale jsme jako dvojčata

Kateřina Bradáčová (46) se proslavila díky dokumentu režisérky Heleny Třeštíkové (73), který ukazoval, jak moc ji v průběhu času změnilo užívání heroinu. Ve filmu bylo možné vidět i to, jak přivedla na svět dceru Terezu, kterou dala do kojeneckého ústavu. Dnes již patnáctiletá dívka, jíž se nakonec ujala babička, je nyní aktivní na sociálních sítích a neváhá se vyjadřovat k matce i všemožným spekulacím.

Kateřina Bradáčová, lépe známá jako narkomanka Katka, se v konečné části dokumentu Heleny Třeštíkové těšila, až na svět přivede dceru. Nakonec se ale rozhodla, že se jí vzdá. Terezy se proto ujala babička a dnes již patnáctiletá slečna se díky ní těší dobrému zdraví. Odmítá pak, že by jí matka byla jakýmkoliv vzorem.

Z toho, co Tereza sdílí na sociálních sítích, je zcela jasné, že k ženě, která ji přivedla na svět, nevzhlíží ani v nejmenším a nemá s ní dobré vztahy. To ostatně dala najevo i nyní, kdy se rozhodla napsat příspěvek do facebookové skupiny Katka, kde požádala o pomoc s lokalizováním své matky. Zároveň vyjádřila, nakolik se jí nelíbí jakékoliv spekulace ohledně její osoby.

Rodiče jsem si nevybrala

„Než načnu jádro toho, o co bych prosila, tak bych chtěla zatleskat všem, co tu o mně píší, jak kdyby mě znali a tímto se jim vysmát. Neznám totiž víc ubohou a smutnou věc, než natvrdo ze sebe vybl*jt to, že jdu úplně stejnou cestou. Já jsem si nevybrala to, abych byla v bulvárech. Též jsem si nevybrala rodiče,“ napsala rozrušená dospívající Tereza.

„Určitě jsem taky v 15 nechtěla, aby se to dostalo ven. Chtěla jsem aspoň počkat do 20 cca. Ale ono se skrývat s tím, že jsme jako dvojčata, není úplně lehké. Stalo se, co se stalo, nevadí... Žiju dál a žiju spokojeně, nemám si na o stěžovat,“ doplnila dívka, jejíž podoba s matkou je skutečně nepřehlédnutelná.

Pátrání po matce

Do skupiny, jejíž členové se zajímají o narkomanku Katku, však napsala z jiného důvodu. Chtěla především zjistit, kde se její matka aktuálně nachází. Z jejích slov jasně vyplývá, že ji nehledá proto, aby ji objala. „Byla bych ráda za každou informaci, kde se Kačena pohybuje,“ dodala Tereza.

O tom, kde nyní Kateřina Bradáčová žije, jak se jí daří a nakolik je závislá na narkotikách, není v tuto chvíli nic známo. Pohybuje se ovšem po Praze. Redaktorka FTV Prima ji počátkem května potkala u stanice metra Smíchov, kudy procházela s igelitovou taškou v ruce a s neznámým mužem po boku.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.