Celebrity

15. května 2023 14:00

Eliška Reiglová

Narkomanku Katku shání její dcera: Vazby jsem chtěla skrývat, ale jsme jako dvojčata

Kateřina Bradáčová (46) se proslavila díky dokumentu režisérky Heleny Třeštíkové (73), který ukazoval, jak moc ji v průběhu času změnilo užívání heroinu. Ve filmu bylo možné vidět i to, jak přivedla na svět dceru Terezu, kterou dala do kojeneckého ústavu. Dnes již patnáctiletá dívka, jíž se nakonec ujala babička, je nyní aktivní na sociálních sítích a neváhá se vyjadřovat k matce i všemožným spekulacím.

Kateřina Bradáčová, lépe známá jako narkomanka Katka, se v konečné části dokumentu Heleny Třeštíkové těšila, až na svět přivede dceru. Nakonec se ale rozhodla, že se jí vzdá. Terezy se proto ujala babička a dnes již patnáctiletá slečna se díky ní těší dobrému zdraví. Odmítá pak, že by jí matka byla jakýmkoliv vzorem.

Z toho, co Tereza sdílí na sociálních sítích, je zcela jasné, že k ženě, která ji přivedla na svět, nevzhlíží ani v nejmenším a nemá s ní dobré vztahy. To ostatně dala najevo i nyní, kdy se rozhodla napsat příspěvek do facebookové skupiny Katka, kde požádala o pomoc s lokalizováním své matky. Zároveň vyjádřila, nakolik se jí nelíbí jakékoliv spekulace ohledně její osoby.

Rodiče jsem si nevybrala

„Než načnu jádro toho, o co bych prosila, tak bych chtěla zatleskat všem, co tu o mně píší, jak kdyby mě znali a tímto se jim vysmát. Neznám totiž víc ubohou a smutnou věc, než natvrdo ze sebe vybl*jt to, že jdu úplně stejnou cestou. Já jsem si nevybrala to, abych byla v bulvárech. Též jsem si nevybrala rodiče,“ napsala rozrušená dospívající Tereza.

„Určitě jsem taky v 15 nechtěla, aby se to dostalo ven. Chtěla jsem aspoň počkat do 20 cca. Ale ono se skrývat s tím, že jsme jako dvojčata, není úplně lehké. Stalo se, co se stalo, nevadí... Žiju dál a žiju spokojeně, nemám si na o stěžovat,“ doplnila dívka, jejíž podoba s matkou je skutečně nepřehlédnutelná.

Pátrání po matce

Do skupiny, jejíž členové se zajímají o narkomanku Katku, však napsala z jiného důvodu. Chtěla především zjistit, kde se její matka aktuálně nachází. Z jejích slov jasně vyplývá, že ji nehledá proto, aby ji objala. „Byla bych ráda za každou informaci, kde se Kačena pohybuje,“ dodala Tereza.

O tom, kde nyní Kateřina Bradáčová žije, jak se jí daří a nakolik je závislá na narkotikách, není v tuto chvíli nic známo. Pohybuje se ovšem po Praze. Redaktorka FTV Prima ji počátkem května potkala u stanice metra Smíchov, kudy procházela s igelitovou taškou v ruce a s neznámým mužem po boku.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.