Natálie si nenechá líbit urážky. Zdeněk místo omluvy krade jídlo soupeři z talíře

Drzý Zdeněk - Prostřeno! S29 (123)

Středeční hostitelka Natálie je tento týden výraznou osobností u stolu. Jako jediná žena se stala terčem nevhodných vtipů. Jak se ukáže, zavděčit se čtyřem chlapům není žádný med. Zdeněk se dokonce rozhodne malé porce vyřešit po svém.

Soutěž amatérských kuchařů z Libereckého kraje ve středu pokračuje u dvaadvacetileté Natálie. Ta žije s partnerem a miminkem. Vystudovala hotelovou školu, ale v gastronomii prý nepracovala. Pro své hosty chystá plněné žampiony portobello, brokolicový krém, hovězí po burgundsku s bramborovým pyré a jablečný koláč. Pánové mají velké očekávání a doufají, že se nají. Úkolem týdne je tentokrát připravit chod s libereckou uzenkou a Natálie zvolí salát ze špekáčků, rajčat a majonézy.

Soutěžící pochopí, že to je nejspíš úkol týdne. Mirkovi chutná, Zdeněk brblá, že je v salátu rajče, které nejí. Pak ale bez varování sáhne do talíře vedle sedícímu Martinovi a nabere si na rohlík zbytky, které asi nechtěl jíst. „Já od vás odcházím vždycky hladovej,“ říká při tom. Vůbec se nezeptal a Martina docela naštve. „Když se podívá a šáhne tam, to je divný.“ Recepty k dnešnímu večeru najdete v aplikaci Prima Zone.

Natálie je uražená, i když Zdeněk svoje řeči myslí jako vtip:

Tuhé maso a vodová polévka, dezert si přidají

Soutěžící si všimnou obrázku s otisky miminkovských nožiček a ptají se na dceru. Natálie je mladá maminka. Má s tím někdo problém? „Že je jí dvacet dva a má dítě, no. Myslím, že ho mohla mít dýl,“ myslí si Dominik. Během večera se bude probírat i úterní Zdeňkova urážka, kdy nazval Natálii krávou. Přestože pořád opakuje, že to byl vtip, ani jednou se neomluví a stojí si za svým zvláštním smyslem pro humor. Nikdo se ale nesměje a všem jeho chování připadá neomalené.

„I jako vtip to byl hloupý vtip,“ vysvětluje hostitelka a ostatní souhlasí. „Já svých vtípků nelituji,“ nedá si říct Zdeněk. Natáliino jídlo nebudou pánové hodnotit nijak přísně, ale chyby přece jen najdou. Polévka bude nedochucená a vodová, maso v hlavním chodu bude příliš tuhé. Dezert si všichni přidají, i když Martin pod nátlakem Zdeňka, který asi doufal, že zase bude dojídat. Dívejte se na prima+ a vpodvečer na obrazovce, co dalšího se semele a především, jak budou soupeři Natálii hodnotit.

Prostřeno! kvíz pro milovníky vaření

1 8 Kolik peněz dostane v Prostřeno! soutěžící, který dostal nejvíc bodů?

2 8 Kdy se začalo Prostřeno! vysílat po letní pauze?

3 8 Z čeho se dělá korpus na kardinál řezy?

4 8 Ve které zemi byl poprvé namíchán Caesar salát?

5 8 Jak se jmenuje technika, při které se ponoří zelenina do horké vody a následně ochladí?

6 8 Když soutěžící v Prostřeno! napíše, že se budou podávat šneci, na co se můžou soutěžící těšit?

7 8 Jak dlouho by se měla nechat namáčet čočka před vařením?

8 8 Z jakého mléka se vyrábí sýr halloumi?

Máte % správných odpovědí.

To není dobrý výsledek. Zkuste to znova.

To není dobrý výsledek. Zkuste to znova.

To není špatné, ale pořád je co zlepšovat.

Gratulujeme, máte velmi dobré znalosti.

Výborně, vaše znalosti jsou skvělé.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 9. 2024

Experimenty kombinující kreativitu a technologie mohou vést k možnostem zvýšení vašich příjmů. Jste vnímaví k novým nápadům a ochotní vynaložit úsilí, abyste je využili ve svůj prospěch. Pravděpodobně objevíte nové talenty, o kterých jste nevěděli, že je máte. Tento den je vhodný k tomu, abyste se přihlásili do kurzu, navštívili přednášku nebo vyhledali doučování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.