Móda a krása

27. září 2023 13:40

Komerční sdělení

Nechcete se lesknout? Ošetřujte pleť přípravky stahujícími maz a tlumícími lesklá místa

V podzimních měsících je pleť vystavena mnoha vnějším vlivům, které ji dráždí, staví ji do nerovnováhy a výsledkem je lesk na špičce nosu, čele a dalších exponovaných místech. Nezakrývejte je však další vrstvou make-upu – začněte s péčí o postižená místa od samého základu. Čisticí gel Orlane je tím pravým.

Vyzkoušejte řadu Pureté, která čistí a stahuje póry, čímž předchází tvorbě mazu. Řada Orlane Pureté na smíšenou a mastnou zralou pleť je speciálně vyvinuta pro boj s nerovnováhou pleti. Převychovává mastnou pleť, kterou viditelně ozdraví, zmatní a vyčistí. Slouží také jako prevence proti ochabování pleti, mimo jiné obsahuje patentovaný rostlinný komplex Orlane B21 Bio-Enérgic, který dodává pleti a jejím buňkám vše, co potřebují, aby mohly fungovat jako buňky mladé pleti. Tím se právě řada Pureté odlišuje od ostatních řad a všech dalších značek. Není primárně určena pro mladou pleť jako prevence, ale jako náprava a péče pro zralou pleť, která si vlastní produkty zaslouží. Pleť je matná a rozjasněná, na povrchu jemná, pevná a pružná.

Všechny kosmetické produkty Pureté obsahují jedinečný komplex regulující tvorbu mazu. Komplex obsahuje také rostlinný výtažek z choroše, jenž má vyrovnávací, čisticí a tonizační účinky. Celá řada Pureté je určena pro zralou pleť.

Produkt, který by měl být v exponovaném období základem péče o mastící se pleť:

Pureté čisticí gel 200 ml/1201 Kč

Vyrovnávací čisticí gel pro lesklou a mastnou pleť (Purifying Balancing Gel Orlane) představuje komplexní péči pro odlíčení očí a tváře, čištění, osvěžení a zmatnění pleti. Zbavuje ji přebývajícího kožního mazu. Obsahuje extrakt z choroše, díky kterému se pleť důkladně vyčistí (bez vysušujícího efektu) a stáhnou se póry. Unikátní regulační komplex Orlane zdařile pomáhá pleti znovu nalézt vlastní rovnováhu, a zároveň účinně působí proti ztrátě její pevnosti a následnému ochabování. Po jeho aplikaci bude pleť krásně matná, pružná a hebká na dotek. Program Pureté pro smíšenou a mastnou pleť speciálně cílí na nerovnováhu pleti. Viditelně ozdraví, zmatní a důkladně vyčistí mastnou pleť, kterou se snaží takříkajíc převychovat. Opomenout bychom neměli ani jeho zásluhy v oblasti prevence ochabování pleti. Dodává pleti matný tón a rozjasňuje ji. Nechá vyniknout její jemnost, pevnost a pružnost. Veškeré kosmetické produkty řady Pureté jsou obohaceny o jedinečný komplex regulující tvorbu kožního mazu. Ten obsahuje mimo jiné také rostlinný výtažek z choroše, který má čisticí, tonizační a vyrovnávací účinky.

Dekorativní kosmetika Orlane neobsahuje parabeny. Více na orlaneinstitut.cz, kde najdete i e-shop. Vybrané přípravky značky Orlane zakoupíte také na letišti v prodejnách Aelia Duty Free Shop či v síti prodejen Marionnaud a v online lékárně Dr.Max. Další partnery najdete na orlanecz.com.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.