Nechte se na Prvního máje rozmazlovat na DERMACOL LOVE DAY

Na Prvního máje se pražská Grébovka již popáté promění v ten nejzamilovanější prostor se spoustou aktivit v duchu lásky, krásy a zábavy. DERMACOL LOVE DAY se i letos zaměří na ženy, které si budou moci užít den plný hýčkání za doprovodu svých drahých poloviček a těch nejmenších. O hudební doprovod se postará Xindl X, skupina Holki, Olga Lounová nebo Vašek Noid Bárta. Návštěvníci se mohou těšit na známé tváře televize Prima, herce z oblíbeného seriálu ZOO, dabingové studio a interaktivní stezku Prima LOVE. Celým dnem na hlavním podiu provede Eva Hecko Perkausová, nově po boku moderátora Romana Šebrleho.

Na akci nebudou ani tentokrát chybět módní přehlídky, workshopy nebo ukázky tance. Pod taktovkou časopisu Glanc se uskuteční módní přehlídka Debbie Brown, progresivní módní značky, která navrhuje dámskou a pánskou módu a obléká mnoho známých osobností. Nejen fanoušci módy budou moci také obdivovat oblečení, které je módní a je zároveň vyrobeno s ohledem na zdraví lidí a naší planety, a to v rámci přehlídky značky C&A, která je partnerem celé Fashion ZONE. Jejím cílem je inspirovat všechny, aby dobře vypadali, dobře se cítili a dělali dobrá rozhodnutí. Inovace, kreativita a péče o zákazníka – to je to, co pohání C&A stále kupředu, již více než 180 let.

Návštěvníci se budou moci zúčastnit také přednášky Lucie Königové na téma láska, vztahy a sex, poradit se ohledně své kondice a váhy s výživovou poradkyní Markétou Chýňavovou nebo se zúčastnit workshopu oblíbeného Shuffle dance, to vše v režii Kondice.cz. A bude i kreativní tvoření! S časopisem Kreativ čeká malé i velké návštěvníky Akvarelový workshop – tvoření s Jitkou Zajíčkovou, ze kterého si budou moci odnést památku v podobě malovaného obrázku s motivem jara, lásky, kvetoucích stromů. Chybět nebude ani skládání srdíčkových origami nebo možnost si zakoupit kreativní produkty z edice Kreativ za zvýhodněné ceny, vylosovat si nejrůznější slevy či dárky na kole štěstí nebo se projít po červeném koberci. V průběhu odpoledne se bude konat také křest nového webu iGlanc.cz. Role kmoter se ujmou Natálie Jirásková, která je hlavní tváří květnového vydání časopisu Glanc, a transformační koučka Lucie Königová, autorka bestsellerů (Ne)Gramotný rodič a Cesta zpátky k sobě.

Jedním ze stanovišť bude také stánek české spisovatelky, numeroložky, spirituální a korporátní koučky Moniky Ben Thabetové, která se celoživotně věnuje numerologii a podle vlastních slov na ni čísla doslova mluví. Vystupuje na přednáškách a seminářích po celém světě a návštěvníkům akce pomůže dát skrze čísla odpovědi na nejniternější otázky a ukázat jim správný směr. Kromě hudebníků Olgy Lounové, Vaška Noida Bárty, Xindla X nebo skupiny Holki se na akci představí také kouzelník Obinn Magic, taneční skupina známá z pořadu Československo má talent Movement faktory a imitátor Zdeněk Barnett. Na své si přijdou také milovníci divadla – PT divadlo uvede představení Nespoutaná Boženka, které je parodií na telenovely, ty nejmenší návštěvníky čeká divadlo pro děti s kouzly s názvem Pravda o perníkové chaloupce. Akrobacii na vysoké jednokolce předvede Michal Tříska, zazpívá také Jana Rychterová.

Na DERMACOL LOVE DAY se budou moci návštěvníci seznámit s mladou lokální značkou Veelee, která si na akci připravuje zajímavé workshopy a představí také nástroj Gua sha, který je v rámci tradiční čínské medicíny používán po staletí. V posledních letech ale získává na oblibě i u nás. S touto prastarou čínskou metodou totiž získají dámy krásnou a zdravou pleť bez nutností invazivních technik omlazování. Pomůcka je používaná pro masáž celého těla, obličeje i vlasové pokožky a působí proti vzniku jemných vrásek, pigmentových skvrn, viditelných žilek, proti kruhům pod očima, otokům v obličeji a mnoha dalším neduhům. A co víc? Značka Veelee se rozhodla podpořit malou lokální kamenickou dílnu v době covidu a začala destičky Gua_sha vyrábět právě tam. Jejich nesporným pozitivem je jedinečný materiál, který ve větší míře pochází z Čech a ze Slovenska, je hypoalergenní a univerzální pro různé typy pleti.

Vstup na DERMACOL LOVE DAY je jako vždy pro všechny návštěvníky zdarma. Opět si však mohou zakoupit speciální tašku Dermacol, díky které se mohou nechat nalíčit, nalakovat nehty, a navíc si odnést dárky v minimální hodnotě 800 Kč! Tašku je již teď možné zakoupit na GoOut, Ticketportal nebo Slevomat. Více informací o akci naleznete na webu www.dermacolloveday.cz.

Akci již pátým rokem pořádá primácká agentura SOLOOTIONS. Titulárním partnerem pátého ročníku DERMACOL LOVE DAY je společnost DERMACOL. Hlavním mediálním partnerem akce je vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA. Spolupořadatelem akce je městská část Praha 2, jejíž zástupkyně, Alexandra Udženija se akce osobně zúčastní.

První máj na DERMACOL LOVE DAY je jediným dnem v roce, který patří jen a jen vám!


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.