Celebrity

17. července 2023 09:16

Eliška Reiglová

Něco zkrátka naplánovat nejde. Klára Pollertová-Trojanová poprvé promluvila o rozvodu

Manželství slavného páru Ivana Trojana (59) a Kláry Pollertové-Trojanové (51) bylo v loňském roce po 30 letech ukončeno. Poté, co vyšlo najevo, že šli od sebe, se oba obrnili mlčením. Herečka se ke krachu dlouholetého vztahu, z něhož vzešli čtyři synové, poprvé vyjádřila až nyní.

Seznámili se na začátku 90. let v divadle. V roce 1992 se vzali a postupem času se jim narodili čtyři synové: Josef, František, Antonín a Václav. Ivan a Klára Trojanovi platili za jeden z nejstabilnějších párů českého showbyznysu, jejich odloučení a následný rozvod tak pro mnohé znamenaly nepříjemné překvapení.

Ivan Trojan letos stejně jako řada dalších celebrit zamířil na festival do Karlových Varů:

V loňském roce se Klára Pollertová-Trojanová odstěhovala z Košíř do svého bytu na Smíchově, v listopadu pak došlo k majetkovému vyrovnání a k dohodě ohledně péče o dva neplnoleté syny. To vše v tichosti bez jakéhokoliv veřejného vyjadřování k aktuální situaci. Bránu mlčení prolomila herečka až nyní.

Naplánovaný život

„Vzhledem k tomu, že jsem měla život nějak naplánovaný a jela jsem podle schématu, ale osud tomu chtěl jinak, jsem začala směřovat k tomu, že něco zkrátka naplánovat nejde a je lepší nechat to trochu plynout,“ řekla Pollertová-Trojanová časopisu Vital, pro který ji zpovídal její syn František.

Čtěte také: Co stojí za krachem manželství Ivana a Kláry Trojanových? Hercův otec promluvil

Zatímco v posledních letech se exmanželka Ivana Trojana věnovala především rodině, v budoucnu by se ráda znovu více zaměřila kariéru. „Ráda bych zkoušela v divadle, a pokud by byla i nějaká filmová role, bylo by to fajn. I když jsem v tomhle opatrná, protože to před kamerou moc neumím,“ svěřila se herečka

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.