Nejdrsnější aprílový žertík si připravil Láďa Hruška, vyděsil kamarády i kolegy

Láďa Hruška o kutilství, inspiraci a o práci

První dubnový den znamenal jako vždy i letos hotovou záplavu všemožných vtípků či šokujících informací, které se však posléze ukázaly být jen na oko. Velký strach ve svém okolí vzbudil svým údajným vážným zraněním Láďa Hruška. Jak ale pro Prima Ženy přiznal, vše bylo ve skutečnosti trochu jinak.

Velký šok si na aprílový večer připravil známý rádce a kutil Láďa Hruška (45), který krátce před 21. hodinou sdílel fotografii, na níž má očividně zraněnou hlavu. „Není člověk ten, aby se zavděčil lidem všem,“ začal Hruška svůj post na sociálních sítích, v němž vysvětlil původ svého zranění.

„Děkuji za profi ošetření Českému červenému kříži a pánovi, který mě uštědřil pohlazení ZA VŠECHNY, CO TĚ NESNÁŠÍ, přeju poklidnou noc v cele předběžného zadržení,“ uvedl známý moderátor, že se měl stát obětí nenávistného útoku ze strany jistého muže. Láďa však i přes očividnou vážnost svého poranění dodal, že neplánuje věc řešit soudní cestou.

„Trestní oznámení se konat nebude, ačkoliv to chtěla Policie udělat ihned po incidentu. Pán ať se se svými hříchy a démony srovná sám,“ ukončil svůj status Hruška. Jeho fotografie samozřejmě ihned vyvolala u fanoušků i blízkých šokovanou reakci. „Ladi, jsi frajer, drž se. Největší srážka je s blbcem,“ reagovala jedna z Láďových fanynek.

Další komentující si už nebyli tak jistí, ale zároveň nechtěli být necitliví. „Doufám, že je to jen apríl,“ napsali opatrně někteří. Až v neděli se Láďa Hruška rozhodl kápnout božskou a potvrdit, že šlo jen o neškodný vtípek. „Ano, byl to jenom žert,“ potvrdil moderátor pro Prima Ženy ve zprávě. Nejen Láďovi blízcí si tak mohou oddechnout, k žádné vážné újmě nakonec naštěstí nepřišel.

Sdílejte článek
Štítky zranění policie trestní oznámení napadení Láďa Hruška apríl aprílové vtípky

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.