Nejlepší svatební dny roku 2024: Štěstí přinese obřad v červnu, vyhněte se dubnu

Každý si přeje šťastné a dlouhotrvající manželství a k tomu mu mimo jiné může pomoci i dobře zvolené svatební datum. Uznávaná astroložka a autorka knih Lisa Stardust zveřejnila dny, které jsou pro svazek jako stvořené, ale i ty, kterým by se páry měly raději vyhnout. Kdy je nejlepší říct si své „ano“?

Některé dvojice věří, že si mohou dopomoci ke štěstí výběrem správného data pro svou svatbu. Rok 2024 je podle Newyorčanky Lisy Stardust rokem „růstu a inspirace“ a jako vždy i letos najdeme v kalendáři dny, které jsou pro stvrzení svazku jako ulité, ale také ty, kterým byste se měli raději vyhnout. Kdy je tedy nejlepší čas na vdavky?

Mohlo by vás zajímat: 6 znamení, které v roce 2024 čeká svatba: K oltáři se mohou vydat Kozorozi i Raci

Aktuálně se podle čínského horoskopu nacházíme v roce dřevěného Draka. Ten přináší spoustu nových příležitostí a velký osobní růst. Podle všeho už jen samotný rok je i sám o sobě ideální dobou pro všechny zamilované. „Dřevěný Drak je známý tím, že bojuje za to, co miluje a také se jedná o skvělý čas pro vytváření závazků,“ uvedla Stardust pro časopis People. Nejlepším číslem je podle čínského horoskopu osmička, která symbolizuje nekonečno. „Osmý srpen je letos pro svatbu obzvláště příznivý,“ sdělila astroložka.

Nejlepší je březen, květen a červen

Co se svatby týče, většina dní v těchto měsících je považována za příznivé. Stardust obzvláště vyzdvihuje čas od 1. do 23. března a také 25. až 31. března. Dále potom od 1. do 23. května a také od 25. května do 23. června. Podle jedné z nejprodávanějších autorek knih zaměřených na astrologii by se páry měly vyhnout 4.,14. a 24. dni v těchto měsících, jelikož číslo 4 je „spojováno se smrtí“. Navzdory tomu, že samotný rok končí číslem 4, se podle ní páry nemusí obávat. „Numerologie roku se rovná 8, takže je to šťastný čas pro uzavření manželství,“ vysvětluje Stardust. Další skvělé datum je podle astroložky také 21. června, který považuje za „skvělý čas na lásku“.

Čemu se vyhnout?

Kromě dnů, které končí číslem 4, doporučuje odbornice zvážit také další možné překážky. „Párům se důrazně doporučuje vyhnout se svatbě během retrográdního období (k tomuto jevu dochází několikrát ročně a trvá zhruba tři týdny, pozn. red.) nebo zatmění. Tato období jsou ze své podstaty považovaná za vysoce nepředvídatelná a manželství se pak může nést přesně v tomto duchu,“ poznamenala Lisa.

Čtěte také: Které dvojice spolu dojdou až do svatby? Tato znamení zvěrokruhu tvoří ideální páry

Páry by se tedy měly vyhnout období od 1. do 25. dubna, od 5. do 27. srpna a také od 25. listopadu do 15. prosince. Tato období mohou vést k rozvodům nebo manželství plnému nedorozumění. Do budoucna párům nedoporučuje svatbu v období od 6. prosince do 23. února 2025, kdy bude Mars v retrográdní poloze. „Může to znamenat manželství plné frustrace, zášti a hádek,“ vysvětlila Stardust. Zatmění pak bude ve dnech 25. března, 8. dubna, 18. září a 2. října. A pozor dejte také na 14. srpna a 24. prosince, které jsou považované za dny nerozhodnosti a frustrace.

Horoskopy: Spřízněná duše

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.