Celebrity

6. března 2024 11:27

Eliška Reiglová

Nejsem labužník, jsem žrout, říká Jiřina Bohdalová. Ráda vařím a chutná mi všechno

Jiřina Bohdalová si při otevření nového bistra pochutnala

Když se slavnostně otevíralo nové bistro s československými pochutinami, byla to právě Jiřina Bohdalová (92), kdo přestřihl pásku a společně s dalšími hosty se následně účastnila veselí. Na takové akci o jídlo pochopitelně nebyla nouze a oblíbená herečka se svěřila, že takovým dobrotám neodolá. Výraz labužnice ji podle ní ale tak úplně nevystihuje.

Když se Jiřina Bohdalová vydá do společnosti, postará se o to, aby zábava byla vždy v plném proudu. Rozdává energii a užívá si přítomný okamžik. Nejinak tomu bylo na otevření nového podniku v centru Prahy, kam lidé budou moci chodit na československé dobroty. A těch se herečka nabažila až až.

Popsala by sama sebe jako labužnici? „Ne, jako žrouta. Já mám ráda uzeniny,“ zasmála se Bohdalová, která si během akce příjemně popovídala s mnoha přítomnými, ale zároveň si našla dostatek času na to, aby toho z nabízených pochutin ochutnala co nejvíce. Vytříbené chutě přitom nemá.

Čtěte také: Simona Stašová s maminkou Bohdalovou rády navštěvují Španělsko. Herečka řekla, proč je láká

„Ty chutě jsou různé. Ve čtvrtek mám chuť na šunku a v pátek na turisťák (turistický salám - pozn. red.),“ přiznala herečka, která si mimo jiné také moc ráda vaří. Oblíbený recept ale nemá. Co tedy obvykle tvoří? „Co mě napadne, co mám doma. Nejraději experimentuji z toho, co mi zbyde v lednici,“ dodala herečka, jejíž kuchyni si její blízcí prý vychvalují.

Jiřina Bohdalová byla nedávno VIP hostem v zábavné show Inkognito. Podívejte se, jak ji hosté hádali:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.